Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Ήττα για τον ΑΓΙΑΞ στον Πρόδρομο

 Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε η ομάδα μας χθες το απόγευμα στον Πρόδρομο στο δεύτερο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ ερασιτεχνικής κατηγορίας. 



Η ομάδα του Προδρόμου κέρδισε δίκαια το παιχνίδι αφού έδειξε πιο έτοιμη και πιο δεμένη ομάδα από τον ΑΓΙΑΞ, με το σκορ όμως να ξεφεύγει στα τελευταία λεπτά όταν το παιχνίδι είχε κριθεί. 
 Το 1-0 για την ομάδα του Προδρόμου έγινε στο 35' ενώ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, έγινε το 2-0. Τα δύο τελευταία γκολ ήρθαν στο 80' και στο 88' για τον Πρόδρομο για να διαμορφώσουν το τελικό 4-0.
 Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ: 



* Στο 35' του παιχνιδιού υπήρξε αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας με τον Κιτσόπουλο Τάκη να παίρνει την θέση του Αλέξανδρου Ζιώγα με τον τελευταίο να μην έχει τελικά κάτι ανησυχητικό.

*Άψογη σε όλα τα επίπεδα η φιλοξενία από την ομάδα του Προδρόμου, σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε ντέρμπι πριν την έναρξη του αφού οι δύο ομάδες έχουν θέσει σαν στόχο την άνοδο. Παρόλα αυτά οι διοικούντες την ομάδα του Προδρόμου αλλά και οι παίχτες της, έδειξαν πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλοι μας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τους αξίζουν συγχαρητήρια!


*Ανακοίνωση προς την ομάδα μας υπήρξε εκ μέρους του Α.Ο. Προδρόμου μετά το τέλος του ματς. Αναλυτικά:

"Το ΔΣ και οι παίκτες του ΑΟ Προδρόμου εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους στο φιλικό σωματείο του Άγιαξ Ασπροκκλησιάς για το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα που επέδειξαν οι παίκτες του στο ντέρμπι της Κυριακής. Καλή αντάμωση στο ματς του δευτέρου γύρου και κάθε επιτυχία στη φετινή σεζόν."








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου