Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Γενέσι - ΑΓΙΑΞ 3-0

 Την δεύτερη ήττα του σε τρία παιχνίδια γνώρισε ο ΑΓΙΑΞ το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Πρίνους όπου αντιμετώπισε την ομάδα του Γενεσίου.




 Η ομάδα μας έδειξε σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι αλλά προδόθηκε από την έλλειψη συνοχής και φυσικής κατάστασης των παιχτών της, σημεία στα οποία το Γενέσι έδειξε ότι είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο. 
 Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20', ενώ λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου έκαναν το 2-0. Το τελικό 3-0, ήρθε στο 55' εκεί όπου στην ουσία το ματς τελείωσε, με τις δύο ομάδες να ρίχνουν αισθητά τον ρυθμό τους περιμένοντας το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο ΑΓΙΑΞ θα μπορούσε να βάλει ένα γκολ και να μπει και πάλι στο παιχνίδι όσο το σκορ ήταν 2-0, αλλά σε δύο πολύ καλές του στιγμές, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά.

Τι κρατάμε από το ματς.
 Σε ένα ματς που έληξε 3-0 δεν μπορείς να κρατήσεις πολλά πράγματα. Παρόλα αυτά, ο ΑΓΙΑΞ έδειξε ότι διαθέτει 3-4 πολύ ποιοτικούς και έμπειρους παίχτες οι οποίοι μαζί με τα νέα παιδιά που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ καλή ομάδα για τα επόμενα χρόνια.

 *Ένα σημαντικό λάθος έκανε ο βοηθός διαιτητή κατά του ΑΓΙΑΞ όταν στην φάση του 2-0 κακώς δεν υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ. Ήμασταν στην ευθεία και ο παίχτης που πήρε την μπάλα και σκόραρε ήταν εμφανώς σε θέση οφσάιντ.
Επίσης, ο διαιτητής άφησε ατιμώρητα 2-3 σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος με τον κίνδυνο να.... ξεφύγει η κατάσταση μεταξύ των παιχτών.
  *Τα παραπάνω, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνουν πως η ομάδα του Γενεσίου κέρδισε άδικα. 
































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου