Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Τυμφαίος - ΑΓΙΑΞ 1-0

 Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα γνώρισε ο ΑΓΙΑΞ στο σημερινό ματς στο γήπεδο της Λεποκαριάς όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα του Τυμφαίου σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με τους γηπεδούχους να σημειώνουν γκολ λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού και να παίρνουν τους τρεις βαθμούς.

 
  Το ματς σε γενικές γραμμές δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό με το παιχνίδι να παίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Για τον ΑΓΙΑΞ στο πρώτο μέρος καταγράψαμε τρεις καλές στιγμές, δύο μακρινά σουτ των Μπαλαούρα και Τάτσιου και ένα πλάσε πάνω από τα δοκάρια του Σιούτα Βαγγέλη.
 Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με την ζέστη και την κούραση να κάνει ακόμη πιο δύσκολες τις προσπάθειες των παιχτών των δύο ομάδων με το παιχνίδι να φαίνεται πως θα κριθεί στο γκολ. Το γκολ τελικά ήρθε στο 78' με ωραία κεφαλιά αντίπαλου παίχτη στο δεύτερο δοκάρι από  μακρινό φάουλ. Ο ΑΓΙΑΞ στην συνέχεια πίεσε την αντίπαλη ομάδα αλλά παρά τις 1-2 ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου