Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΑΓΙΑΞ - Ασπρόβαλτος 2-3 σε ματς... καρμπόν με τον πρώτο γύρο

 Την ήττα γνώρισε ο ΑΓΙΑΞ το πρωί της Κυριακής, εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Ασπρόβαλτου, σε ένα ματς που μπορούμε να πούμε πως ήταν επανάληψη του παιχνιδιού του πρώτου γύρου με τις ομοιότητες να είναι πολλές. Σκορ 2-3, αποβολή για τον ΑΓΙΑΞ και ανατροπή του σκορ για τον φιλοξενούμενο που στο πρώτο μέρος έχανε 1-0.
 Στα του παιχνιδιού της Κυριακής τώρα, ο ΑΓΙΑΞ...

στο πρώτο μέρος είχε την κατοχή της μπάλας και με σωστή κυκλοφορία προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη ομάδα με τις περισσότερες όμως προσπάθειές των παιχτών της ομάδας μας να φτάνουν μέχρι έξω από την μεγάλη περιοχή του Ασπρόβαλτου. Το σκορ άνοιξε τελικά στο 40' με τον Κώστα Τάτσιο να κάνει μια καταπληκτική προσπάθεια έξω από την περιοχή όπου απέφυγε τέσσερις αντιπάλους παίχτες και με πλασέ να κάνει το 1-0. 
 Το δεύτερο μέρος είχε σαφώς καλύτερο ρυθμό με τον ΑΓΙΑΞ να χάνει μεγάλη ευκαιρία και πάλι με τον Τάτσιο στο 53' ο οποίος από σέντρα του Χρήστου Μπέλου βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι πασάροντας όμως στο δοκάρι για να χαθεί η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς. Από εκεί και πέρα, την πρωτοβουλία των κινήσεων πήρε η φιλοξενούμενη ομάδα που κατάφερε να γυρίσει το ματς σε διάστημα 5 λεπτών, με ένα αυστηρό πέναλτι στο 70' και πλασέ μέσα από την περιοχή στο 75'. Για τον ΑΓΙΑΞ σκόραρε λίγα λεπτά αργότερα και πάλι ο Τάτσιος ο οποίος με πολύ μακρινό φάουλ, βρήκε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα και ισοφάρισε προσωρινά, ενώ το 2-3 έγινε στο 85' με ωραίο φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
 Την κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο Θάνος Μπαρμπαρούσης στο 70'.





























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου