Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Απεριόριστες μεταγραφές ποδοσφαιριστών στην χειμερινή περίοδο.

 Μια αλλαγή, η οποία ίσως αποδειχθεί πολύ σημαντική για τον ΑΓΙΑΞ, ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Όπως αποκαλύπτει το goaltrikala.gr: «Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2015 κάθε σωματείο μπορεί να...


αποκτά με μεταγραφή απεριόριστο αριθμό ποδοσφαιριστών, έστω κι αν αυτοί έχουν εγγραφεί στο σωματείο από το οποίο θα μεταγραφούν, κατά την περίοδο των θερινών μεταγραφών – επανεγγραφών (καλοκαίρι 2014)». 
 Αυτή είναι η οδηγία της ΕΠΟ προς τις Ενώσεις με την οποία απαντά στις ερωτήσεις που υπάρχουν σχετικά με το πόσες μεταγραφές μπορεί να κάνει ένα ερασιτεχνικό σωματείο τον Ιανουάριο (σ.σ. μέχρι πέρυσι ίσχυαν οι τρεις).
 Έτσι ο ΑΓΙΑΞ μπορεί να βγει ενισχυμένος από αυτήν την εξέλιξη, αφού το σημερινό του ρόστερ είναι πολύ μικρό για να αντέξει στον μαραθώνιο των 34 αγωνιστικών ημερών. Ένα ρόστερ να θυμίσουμε που το καλοκαίρι φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή με τα χρονικά περιθώρια να είναι πολύ στενά και παρόλα αυτά μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου