Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΑΓΙΑΞ - Ελευθεροχώρι 4-2

 Την ήττα με σκορ 2-4 γνώρισε ο ΑΓΙΑΞ στο Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι του, όπου φιλοξένησε στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς την πρωτοπόρο ομάδα του Ελευθεροχωρίου. Η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο από το κέντρο και μπροστά όπου πέτυχε δύο γκολ, είχε....


δοκάρι και ακόμη 2-3 χαμένες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά το αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού παρουσίασε πολλά προβλήματα με αποτέλεσμα να κάνει λάθη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τα οποία εκμεταλλεύθηκαν οι αντίπαλοι για να φτάσουν σε μια εύκολη όπως αποδείχθηκε νίκη γι αυτούς.
  Οι ομάδα του Ελευθεροχωρίου εκμεταλλεύθηκε όπως είπαμε τα αμυντικά κενά του ΑΓΙΑΞ και με δύο γρήγορα γκολ βρέθηκε από νωρίς μπροστά στο σκορ με 2-0. Το σκορ μείωσε στο 35' ο Δημήτρης Γκουλιάφας μετά από ατομική ενέργεια από δεξιά και σέντρα σουτ που κατέληξε στα δίχτυα ενώ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου η φιλοξενούμενη ομάδα αύξησε και πάλι την διαφορά στα δύο τέρματα κάνοντας το σκορ 1-3. 
 Το δεύτερο ημίχρονο άνοιξε και πάλι με γκολ αφού μόλις στο 46' το Εέυθεροχώρι έκανε το 1-4 και κάπου εκεί τελείωσε και τυπικά το παιχνίδι. Ο ΑΓΙΑΞ κατάφερε από εκεί και πέρα να πετύχει ακόμη ένα γκολ με τον Σπύρο Θεμέλη ενώ στο τελευταίο ημίωρο του παιχνιδιού είχε την κατοχή της μπάλας και είχε και δοκάρι με τον Βασίλη Πινιάρα. 
 Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΓΙΑΞ, την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα της Λυγαριάς.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου