Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς - Κόζιακας 5-1

 Ακόμη μια νίκη πανηγύρισε ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς εντός έδρας η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε με πολύ καλό ποδόσφαιρο από τους παίχτες του Γιώργου Καραγιάννη και δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως το....


τελικό 5-1 θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο αν οι τελικές προσπάθειες από τους επιθετικούς μας ήταν καλύτερες. Ο ΑΓΙΑΞ από το πρώτο λεπτό έδειξε πόσο πολύ ήθελε την νίκη, πίεσε τους αντίπαλους σε όλο το γήπεδο, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και με την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας που είχε δημιούργησε και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες. Το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε στο 30 με τον Χρήστο Μπέλλο, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Πινιάρας Βασίλης διπλασίασε τα τέρματα του ΑΓΙΑΞ. Ο Κόζιακας μπήκε ξανά στο παιχνίδι και έβαλε δύσκολα στον ΑΓΙΑΞ στο 43 όταν μείωσε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Πινιάρας Δημήτρης ο οποίος σωστά αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα για χέρι που έκανε πάνω στην γραμμή του τέρματος.


Με 10 αλλά με σούπερ Πινιάρα Βασίλη και τον Χρήστο Μπέλο να ντύνεται... Μέσι!!!!
 Έτσι η ομάδα μας υποχρεώθηκε να παίξει όλο το δεύτερο ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα και με το σκορ να είναι στο εύθραυστο 2-1. Σε αυτό το διάστημα όμως ανέλαβαν δράση ο Βασίλης Πινιάρας με τον Χρήστο Μπέλο, με τον πρώτο να πετυχαίνει ένα γκολ και τον δεύτερο άλλα δύο δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του ΑΓΙΑΞ σε ένα απόγευμα που κανένας από τους παίχτες που αγωνίστηκαν δεν υστέρησε.
 Και αν για τον Βασίλη Πινιάρα τα δεδομένα ήταν γνωστά, πως πρόκειται δηλαδή για έναν από τους ποιοτικότερους παίχτες που διαθέτει το ρόστερ του ΑΓΙΑΞ και ο οποίος μπορεί με μια του ενέργεια να αλλάξει τον ρυθμό και το τελικό αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού, πλέον για τον Χρήστο Μπέλο δεν μπορούμε να έχουμε καμία αμφιβολία πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού μας στην ηλικία του. Στο σημερινό παιχνίδι έκανε τα πάντα. Έκανε χατ τρικ, πίεζε συνεχώς την αντίπαλη άμυνα κλέβοντας πολλές μπάλες, μοίρασε πολλές ασίστ για γκολ στους συμπαίχτες του ενώ κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια αναστάτωνε την αντίπαλη άμυνα με πολύ όμορφες ενέργειες και το σίγουρο είναι πως οι αμυντικοί του Κόζιακα θα τον θυμούνται για πολύ καιρό... Στην πρώτη του χρονιά στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού μας έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του και αν συνεχίσει έτσι, η επόμενη χρονιά θα τον βρει σε άλλη ομάδα, μεγαλύτερου επιπέδου από τον ΑΓΙΑΞ αφού ήδη έχουν αρχίσει οι σειρήνες γύρω από το όνομά του ακόμη και από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.
 Επίσης πολύ καλός για άλλη μια φορά ήταν και ο Βασίλης Φουσιάνης στην νέα του θέση, αυτήν του τελευταίου στην άμυνα στην οποία τον καθιέρωσε ο προπονητής Γιώργος Καραγιάννης στα τελευταία ματς. Παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνει πως προσαρμόζεται σε μια άγνωστη γι' αυτόν θέση και γίνεται όλο και καλύτερος.


Δηλώσεις πρωταγωνιστών:
 
 Καραγιάννης Γιώργος (προπονητής): Σήμερα κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήραμε ακόμη μια νίκη στο γήπεδο μας αν και για ένα ημίχρονο παίζαμε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Δημήτρη (Πινιάρα). Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους μου τους παίχτες για την απόδοση και την προσπάθειά τους. Μετά από αυτήν την εμφάνιση είναι φυσικό να μην έχω παράπονο από κανέναν, αν και στις τελικές προσπάθειές δείξαμε επιπολαιότητα και σε κάποιο άλλο ματς αυτό θα το πληρώσουμε. Πλέον αυτό που θα επιδιώξουμε σαν ομάδα είναι να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό με τον σημερινό παιχνίδι και στα επόμενα ματς και να ανέβουμε όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Χρήστος Μπέλος: Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε σήμερα και αυτό φάνηκε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο όπου ήμασταν φανερά η καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια αν και για ένα ημίχρονο παίζαμε με δέκα παίχτες. 
-Όσο για την απόδοσή του; Είμαι χαρούμενος που έχω συμπαίχτες έμπειρους που με βοηθάνε να γίνομαι καλύτερος. Όλη η ομάδα έπαιξε σήμερα πολύ καλά, κράτησαν τον Κόζιακα μακριά από την δική μας περιοχή και στην επίθεση βρήκαμε τον τρόπο να φτάσουμε στα γκολ.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου