Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Φωτάδα - ΑΓΙΑΞ 3-0

 Την ήττα γνώρισε ο ΑΓΙΑΞ στο πρώτο παιχνίδι του για το 2014. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε αγνώριστη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της και γνώρισε φυσιολογικά της ήττα με σκορ 3-0 στην Φωτάδα από την...


ομώνυμη ομάδα. Ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Καραγιάννης χρειάστηκε ακόμη μια φορά να κάνει πολλές αλχημείες στην σύνθεση της ενδεκάδας αφού στην διάθεσή του είχε μόλις 13 ετοιμοπόλεμους παίχτες και σημαντικές ελλείψεις βασικών παιχτών. Έτσι, είδαμε τερματοφύλακα τον Τάκη Κιτσόπουλο(!!!), στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά τους Αντρέα Μπέλο, Μόκα Σωτήρη, Φουσιάνη Βασίλη και Παπασωτηρίου Χρήστο, στο κέντρο οι Λάζαρος Μπαλαούρας, Παπασωτηρίου Νίκος, Ραφαήλ Γκουρουμάνος και Φουσιάνης Μιχάλης και στην επίθεση τους Βασίλη Πινιάρα και Χρήστο Μπέλο να αλλάζουν ρόλους και θέσεις στην διάρκεια του παιχνιδιού.
 Η ομάδα της Φωτάδας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και το καθάρισε από το πρώτο τέταρτο όταν και προηγούνταν με 2-0. Ο ΑΓΙΑΞ εμφανίστηκε άνευρος και με πολλά ατομικά λάθη σε εκείνο το διάστημα και δεν κατάφερε να απειλήσει παρά μόνο σε 1-2 στιγμές σε όλο το ματς. Έτσι μοιραία ήρθε αυτήν η ήττα στο 90' όταν και έγινε το τελικό 3-0. Η γηπεδούχος ομάδα δημιούργησε και έχασε πέραν των γκολ κι άλλες ευκαιρίες με τους παίχτες της όμως να είναι επιπόλαιοι και άστοχοι στην τελική προσπάθεια. 
Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε από το χθεσινό ματς ήταν η καλή κυκλοφορία της μπάλας στον χώρο του κέντρου που είχαν κατά διαστήματα οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ η οποία έφτανε πολλές φορές έξω από την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου με ωραίους συνδυασμούς με το πρόβλημα να φαίνεται πως ήταν η τελική πάσα και το τελείωμα των φάσεων. Επίσης κρατάμε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει πλέον στους παίχτες μας που παρά την ήττα ήταν άψογοι, σε αντίθεση με ότι βλέπαμε στην αρχή της σεζόν όπου υπήρχε μια γενική αναστάτωση. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου