Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Διπλό στο Κεφαλόβρυσο με υπογραφή Βαγγέλη Σιούτα!!!

Την νίκη πανηγύρισε ο ΑΓΙΑΞ σήμερα το απόγευμα στο εκτός έδρας παιχνίδι του με αντίπαλο την ομάδα του Κεφαλοβρυσιακού σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και νεύρα από τις δύο ομάδες. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, σπατάλησε...



πάρα πολλές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο μέρος, απειλήθηκε ελάχιστα και τελικά πήρε την νίκη στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με λυτρωτή τον Βαγγέλη Σιούτα ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 80', σκόραρε στο 89' και 93' και έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον ΑΓΙΑΞ. 
 Ο ΑΓΙΑΞ ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, είχε την κατοχή της μπάλας και τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σημειώσει κάποιο τέρμα παρά τις 3-4 κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε. Από την άλλη η γηπεδούχος ομάδα είχε παθητικό ρόλο στο ματς, χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στον τερματοφύλακα του ΑΓΙΑΞ Αθανασόπουλο με το πρώτο μέρος να κλείνει με το σκορ στο 0-0.
 Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΑΓΙΑΞ συνέχισε την πίεση του και κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ όταν στο 50' από σέντρα σουτ, παίχτης της γηπεδούχου ομάδας μπήκε στην φάση και σημείωσε αυτογκόλ. Παρόλα αυτά η χαρά για τους παίχτες της ομάδας μας δεν κράτησε πολύ αφού λίγα λεπτά αργότερα, από μια φάση από το... πουθενά ήρθε η ισοφάριση όταν από απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια, η μπάλα πέρασε από την κλειστή γωνία του τείχους και κατέληξε στην άκρη της εστίας του τερματοφύλακα του ΑΓΙΑΞ Αθανασόπουλου. Το παιχνίδι από εκεί και πέρα είχε πολλά νεύρα και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα από τους παίχτες των δύο ομάδων με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει πολλές κίτρινες κάρτες. Και ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο και ο ΑΓΙΑΞ θα πετάξει δύο βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος, ήρθε ο Βαγγέλης Σιούτας στο 89' να εκμεταλλευτεί την πολύ όμορφή κάθετη μπαλιά του Κώστα Τάτσιου και με ψύχραιμο πλασέ από πλάγια να σκοράρει μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Σιούτας στο 93' με πολύ όμορφο τρόπο έπειτα από σέντρα.

*Πολλά παράπονα από τον έναν επόπτη γραμμών είχαν οι παίχτες των δύο ομάδων κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο....
*Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΑΓΙΑΞ Μπερντές με πόνο στο γόνατο. Του ευχόμαστε να μην είναι κάτι σοβαρό...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου