Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΑΓΙΑΞ - Βυτουμάς 3-1

 Ακόμα μια νίκη πήρε ο ΑΓΙΑΞ στο σημερινό παιχνίδι στην Ασπροκκλησιά με αντίπαλο την ομάδα του Βυτουμά, σε ένα ματς όπου η ομάδα μας ήταν καλύτερη, κέρδισε δίκαια, συνεχίζοντας έτσι τις πολύ καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια της. 
 Ο ΑΓΙΑΞ ήταν αυτός που είχε την....

πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του παιχνιδιού, κυκλοφορούσε ωραία την μπάλα και προσπάθησε να φτάσει πρώτος στο γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 15' όταν από κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Κώστα Τάτσιο ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ με ον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούσει. Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η πίεση στην αντίπαλη ομάδα συνεχίστηκε χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια κλασική ευκαιρία.
 Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου πέρασαν σαν αλλαγή οι Πινιάρας και Λίτσιος, με τον ΑΓΙΑΞ να ανεβάζει ακόμη περισσότερο την πίεση και να καταφέρνει στο 55' να ανοίξει το σκορ με τον Γιάννη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Πινιάρα. Στην συνέχεια χάθηκαν ακόμη δύο καλές ευκαιρίες με τον Λίτσιο κι άλλη μια από τον Καλτσούδα, για να φτάσουμε στο75' όταν ο τερματοφύλακας Αθανασόπουλος με βολέ, έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Μανώλη ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα του ΑΓΙΑΞ, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, η ομάδα του Βυτουμά κατάφερε να μειώσει με εκτέλεση πέναλτι ενώ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Λίτσιος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-1.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου