Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Τέλος εποχής για τον ιστορικό ΑΓΙΑΞ

 Πλέον φτάνοντας στο τέλος Ιουλίου και με την κατάσταση στο διοικητικό όχι μόνο να μην έχει ξεκαθαρίσει αλλά να γίνεται ακόμη πιο δύσκολη αφού ακόμα και κάποια άτομα που είχαν δείξει ενδιαφέρον όπως οι Χάρης Ζιώγας, Παπαστεργίου Νίκος και Λάζαρος Γκουλιάφας πλέον δηλώνουν πως δεν μπορούν να φτιάξουν διοίκηση, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Ασπροκκλησιά, αφού η ιστορική ομάδα του χωριού μας, ο ΑΓΙΑΞ, όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσει να κατέβει στους αγωνιστικούς χώρους την νέα σεζόν για πρώτη φορά έπειτα από 37 συνεχόμενα έτη. Πολλοί από τους παίχτες της ομάδας που αγωνίστηκαν πέρυσι έχουν ήδη πάρει την ελευθερία τους ενώ με αυτήν την κατάσταση σίγουρα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.
 Θα ήταν άδικο να ρίξουμε ευθύνες για την κατάσταση αυτήν σε κάποιους παράγοντες, παίχτες ή φιλάθλους και πριν αρχίσουμε την κριτική μας, θα ήταν καλύτερο να σκεφτούμε όλοι πως η ομάδα αυτήν δεν ήταν κτήμα κανενός και κανένας δεν μπήκε σε αυτήν χωρίς την συγκατάθεση και την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας της Γενικής Συνέλευσης. Ο ΑΓΙΑΞ όλα αυτά τα χρόνια ήταν η ομάδα του χωριού μας και έχουμε όλοι - άλλοι μεγαλύτερη και άλλοι μικρότερη- ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί. Αν ο ΑΓΙΑΞ έφτασε στο σημείο που είναι σήμερα, είναι επειδή όλοι εμείς τον αφήσαμε να φτάσει ως εδώ είτε με την συμμετοχή μας είτε μένοντας τελείως αμέτοχοι στα γεγονότα.
 Όσο για αυτό εδώ το blog, υπήρχε αποκλειστικά και μόνο για την πληροφόρηση των φιλάθλων αλλά και των τοπικών μέσων σχετικά με τα γεγονότα που συνδεόταν με τον ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιας. Έτσι, μετά από τέσσερα έτη που ήμασταν "στον αέρα", πλέον δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε και όπως καταλαβαίνετε αυτήν θα είναι και η τελευταία μας ανάρτηση για την ώρα, ελπίζοντας να τα ξαναπούμε -αν γίνει ξανά αυτό- το συντομότερο δυνατό.



1 σχόλιο:

  1. ΚΡΙΜΑ!!!!ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗ ΧΙΟ <>ΕΥΧΟΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή