Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ένα βήμα πριν το γκρεμό....

 Ούτε και η χθεσινή -τρίτη στην σειρά- γενική συνέλευση των μελών του ΑΓΙΑΞ έβγαλε κάποια ευχάριστη είδηση αφού και πάλι δεν εκλέχθηκε νέο Δ.Σ. και έτσι η ομάδα μας συνεχίζει να προχωρά ακέφαλη και χωρίς διοίκηση ενώ ο χρόνος πιέζει τόσο για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας, αν τελικά υπάρξει ομάδα, όσο και στο οργανωτικό κομμάτι της διοίκησης. 
 Πρώτος μίλησε στην χθεσινή συνέλευση ο....


πρώην πλέον πρόεδρος, Θέμης Βλαχόπουλος ο οποίος είπε πως αυτήν είναι η τελευταία προγραμματισμένη γενική συνέλευση που γίνεται και πως μπροστά στο διοικητικό αδιέξοδο που βρίσκεται ο ΑΓΙΑΞ, αυτός είναι πρόθυμος να συνεχίσει στην διοίκηση. Τον λόγο έπειτα πήρε ο Κώστας Μόκας ο οποίος -προς τιμήν του- είπε πως αυτός θα αναλάβει αφιλοκερδώς την περιποίηση του γηπέδου για την νέα σεζόν εφόσον βρεθεί διοίκηση, απαλλάσσοντας την έτσι από ένα μεγάλο ζήτημα αφού το γήπεδο της Ασπροκκλησιάς για να διατηρηθεί στην κατάσταση που ήταν όλα αυτά τα χρόνια, χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά.
 Στην συνέχεια τον λόγο πήραν και τα υπόλοιπα μέλη που βρισκόταν στον χώρο, με κάποιους να δείχνουν ενδιαφέρον να αναλάβουν την διοίκηση της ομάδας χωρίς ωστόσο να συμπληρώνεται ο αριθμός που πρέπει για να συγκροτηθεί διοίκηση, ενώ κάποιοι από αυτούς ήθελαν να έχουν την διαβεβαίωση από τους ποδοσφαιριστές που κατάγονται από την Ασπροκκλησιά πως και του χρόνου θα συνεχίσουν στον ΑΓΙΑΞ.
 Όπως και να έχει, νέα διοίκηση δεν βγήκε ούτε και χθες και αν κάτι μας κάνει να ελπίζουμε είναι το ενδιαφέρον που έδειξαν κάποιοι άνθρωποι για να μην διαλυθεί η ομάδα. Το κακό βέβαια είναι πως όσο οι μέρες περνάνε, τόσο πιο δύσκολο γίνεται για να αναλάβει κάποιος αφού εκτός από τον προπονητή που δεν θα συνεχίσει και θα πρέπει να αντικατασταθεί, θα πρέπει να βρεθούνε και παίχτες αφού οι αποχωρήσεις όπως μαθαίνουμε, θα είναι πολλές. Το σίγουρο είναι πως το αργότερο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά σχετικά με το μέλλον του ΑΓΙΑΞ.


εδω γραφουμε τα υπολοιπα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου