Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πρόγραμμα 31ης αγωνιστικής του Β' ομίλου

 Εκτός έδρας δοκιμάζεται ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς με αντίπαλο την ομάδα του Προδρόμου σε ένα παιχνίδι που θα έχει άρωμα από Α' κατηγορία αφού και οι δύο ομάδες....μόνο αν... αυτοκτονήσουν θα χάσουν την άνοδο στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.
 Αυτό βέβαια σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θα είναι αδιάφορο, αφού η πρώτη θέση του ομίλου είναι ακόμα ανοιχτή με την διαφορά να βρίσκεται στους τρεις βαθμούς υπέρ του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς. Έτσι, με νίκη του γηπεδούχου Προδρόμου, η μάχη για την πρώτη θέση θα είναι ακόμα ανοιχτή ενώ σε περίπτωση που η ομάδα μας καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς, τότε θα είναι και μαθηματικά η μια από τις δύο ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία ενώ θα είναι και το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου.
 Οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει στην διάρκεια αυτού του πρωταθλήματος ότι μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρουν στους θεατές ένα πολύ καλό παιχνίδι.  Διαιτητής της αναμέτρησης, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 8-5-2011 και ώρα 11:00π.μ., θα είναι ο Αρετόπουλος με βοηθούς του τους Μπαιρακτάρη και Μακρή.


Το υπόλοιπο πρόγραμμα και οι διαιτητές, έχουν ως εξής:

ΓήπεδοΟμάδεςΔιαιτητήςΒοηθοί

Α1  Ερασιτεχνική2ος ΟμιλοςΏρα  11:00
ΠρίνουςΠρίνος          - ΜεγάρχηΓαντζούλαςΝικου - Ρουσσης
ΓόμφωνΓόμφοι         - Πηγη        ΠαντοςΜαργιωλης - Μπλετσας
ΠύληςΠορταικός    - ΔενδροχωριΒουτσελαςΜυλωνας Χ  - Καπερωνης
ΑμπελίωνΧρυσομηλια  - ΛυγαριαΚουτσαγιαςΡαπτης  - Λεωνιδας Κ
ΠιαλείαςΠιαλεία         - Αγ Βης/ναςΤουτουκηςΛεωνιδας  - Ροτσας
ΓάβρουΠανχασιακός  - ΠύργοςΤζοφωληςΝταλουκας - Τζανης
ΠροδρόμουΠρόδρομος  - ΑσπροκλησιαΑρετοπουλοςΜπαιρακταρης   - Μακρης
Αγ ΜονηςΑμπελάκια  - ΠεριστεραΜαμαληςΝιωτη    - Μανασης Μ

Πυργετος        - Διάβα3-0αα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου