Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Προδρομος - ΑΓΙΑΞ 1-1

  Ισόπαλο έληξε το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Πρόδρομο και τον ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς, με την ομάδα μας να παραμένει μόνη πρώτη στον πίνακα της βαθμολογίας και να χάνει μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει από τώρα τον τίτλο του πρωταθλητή, αφού η ισοφάριση για την ομάδα του Προδρόμου ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Έτσι, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις τελευταίες 3 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.


  Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πρόδρομο να πιέζει και να προσπαθεί να απειλήσει την εστία του Βασίλη Τριμίντζιου, με την ομάδα της Ασπροκκλησιάς να έχει κλείσει όλους τους χώρους προς αυτήν. Έτσι ο Πρόδρομος κατάφερε να κάνει κάποιες ευκαιρίες μόνο από στημένες φάσεις με καλύτερη από αυτές το δοκάρι που είχε έπειτα από κεφαλιά. Ο ΑΓΙΑΞ δεν απείλησε καθόλου στο πρώτο ημίχρονα δίνοντας βάρος στα αμυντικά του καθήκοντα και έτσι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 0-0.
 Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο και ισορρόπησε την κατοχή της μπάλας, βγαίνοντας πολλές φορές απειλητικά στην κόντρα. Αυτό έφερε σαν αποτέλεσμα το γκολ για τον ΑΓΙΑΞ το οποίο πέτυχε ο Κοτσίρας με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ. Και ενώ το ματς έφτανε στο τέλος του και ο ΑΓΙΑΞ κρατούσε το πολύ σπουδαίο διπλό που θα του εξασφάλιζε από σήμερα την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα η ισοφάριση για την ομάδα του Προδρόμου, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Τριμίντζιος Σ. Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα λίγο έλειψε να γίνει η ολική ανατροπή για τον Πρόδρομο αφού είχε νέο δοκάρι. 
 Το τέλος του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες απογοητευμένες, αφού βάση της εξέλιξης του αγώνα και οι δύο θα μπορούσαν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.

*MVP για την ομάδα μας, ο Γιάννης Κοτσίρας ο οποίος σημείωσε και το μοναδικό γκολ της ομάδας μας.

* Άψογη η φιλοξενία από την ομάδα του Προδρόμου με τους παίχτες και διοικούντες των δύο ομάδων να δίνουν μετά το τέλος του αγώνα ραντεβού για την επόμενη σεζόν η οποία εκτός απροόπτου θα τους βρει στην επόμενη κατηγορία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου