Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ασπροκκλησιά - Περιστέρα Κυριακή 13-03-2011 στις 3:00μ.μ.

Αύριο το απόγευμα στις 3:00 μ.μ., στο γήπεδο του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς, θα διεξαχθεί ένα από τα δύο ντέρμπι κορυφής για την 23η αγωνιστική του Β' ομίλου ανάμεσα στον ΑΓΙΑΞ και τον Άρη Περιστέρας. Το παιχνίδι το οποίο θα....



διεξαχθεί κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες και στον καλύτερο ίσως αγωνιστικό χώρο της κατηγορίας, αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα πολλών φιλάθλων των δύο ομάδων καθώς και των γύρω περιοχών.
  Οι παίχτες του Νίκου Κακούσιου φέτος έχουν μετατρέψει την έδρα τους σε φρούριο και έχουν δείξει ότι μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο, παίζοντας μάλιστα και πολύ καλό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να τρέχουν ένα σερί 11-0-0 στο φετινό πρωτάθλημα με τον συντελεστή των γκολ να είναι στο +27 (34 υπέρ - 7 κατά).
  Με νίκη η ομάδα της Ασπροκκλησιάς βάζει φωτιά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και μπαίνει δυνατά στην διεκδίκηση μιας εκ των δύο θέσεων της ανόδου, ένας στόχος που πλέον φαντάζει εφικτός. Βέβαια η νίκη μόνο εύκολη δεν θα πρέπει να θεωρείται για τον ΑΓΙΑΞ γιατί η ομάδα της Περιστέρας μας έχει δείξει ότι αποτελείται από ένα πολύ καλό και έμπειρο σύνολο και μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά 5 βαθμών από τους δεύτερους Πύργο και Πρόδρομο -οι οποίοι παίζουν μεταξύ τους αυτήν την αγωνιστική- και 6 από τον ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς. Έτσι, με νίκη η ομάδα της Περιστέρας αύριο μέσα στο γήπεδο μας, θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την άνοδό της στην Α1' κατηγορία.
  Τέλος να επισημάνουμε ότι το παιχνίδι, δεν έχει μόνο βαθμολογική σημασία, καθώς η πλειοψηφία των παιχτών των δύο ομάδων γνωρίζονται, με πολλούς από αυτούς μάλιστα να είναι και κολλητοί φίλοι -αφού και οι δύο είναι ομάδες της επαρχίας της Καλαμπάκας- και σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα θα κάνει κάποιους από αυτούς να μείνουν σπίτι τους την Κυριακή το βράδυ για να αποφύγουν την καζούρα της ήττας.
  Εμείς από το ajax-asprokklisias.blogspot.com, θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς και θέλουμε να πιστεύουμε πως με την απόδοσή τους οι παίχτες μας θα αποδείξουν ότι άξια βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και έχουν βλέψεις για ακόμη ψηλότερα.

4 σχόλια:

  1. ηρθε ο καιρος παιδες...
    ας κερδισει ο καλυτερος.
    και να χασουμε τιποτα δεν εχει κριθει.
    παμε δυνατα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. irthe i ora na deiksoume poios einai to afentiko ths polis... pame dinata na paroume tin niki.
    kalh epitixia ston ajax....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πρόεδρος που είναι θα τάξει κάνα αρνί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. arnia na taksei oxi arni! "syn athina k xeira kinei!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή