Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΑΓΙΑΞ - Περιστέρα 2-1: Νίκη και δεύτερη θέση.

Σπουδαία νίκη σήμερα το μεσημέρι για την ομάδα μας με αντίπαλο τον Άρη Περιστέρας στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν....


2-1 και κρίνεται απόλυτα δίκαιο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στο γήπεδο.
Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό με τους παίχτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να φτάσουν στην νίκη. Το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε μόλις στο 8' λεπτό του αγώνα ο Παπαγεωργόπουλος με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή. Το 1-1 ήρθε έπειτα από γκολ του Κατσιαμανη με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή στο 37'. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι πήγε στην δύναμη με τον διαιτητή να μοιράζει πολλές κίτρινες κάρτες για σκληρά μαρκαρίσματα στους παίχτες των δύο ομάδων.
Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από τις οδηγίες του Νίκου Κακούσιου, η ομάδα της Ασπροκκλησιάς, έπαιξε το ποδόσφαιρο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην έδρα της, με την μπάλα κάτω και τους πολύ γρήγορους πλάγιους χαφ που διαθέτει να προκαλούν ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων με τις πλαγιοκοπήσεις τους. Σε μια από αυτές στο 78' ο Ζήσης Μπαλαούρας, κέρδισε πέναλτι μετά απο εκπληκτική προσπάθεια η οποία ξεκίνησε από το κέντρο του γηπέδου και σταμάτησε στην μεγάλη περιοχή -περνώντας διαδοχικά 3 παίχτες- μετά από μαρκάρισμα των αμυντικών της Περιστέρας. Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο κανονιέρης της ομάδας μας Γιάννης Καλτσούδας, ο οποίος κλήθηκε να το εκτελέσει, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη στέλνοντας από την μια πλευρά την μπάλα, από την άλλη τον τερματοφύλακα και τους συμπαίχτες του σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού η εστία του Τριμίντζιου, δεν δέχτηκε πίεση από τους φιλοξενούμενους αφού οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ είχαν φροντίσει να κλείσουν όλους τους διαδρόμους προς αυτήν. Από το παιχνίδι, δεν έλειψαν οι μικροεντάσεις και οι διαπληκτισμοί ανάμεσα στους παίχτες των δύο ομάδων, αποτέλεσμα της πίεσης του αγώνα. Μάλιστα ο ΑΓΙΑΞ τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίχτες μετά την αποβολή του Κονταξή για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
Η ομάδα μας, με την νίκη της αυτήν περνάει στην δεύτερη θέση, 3 βαθμούς πίσω από τον σημερινό της αντίπαλο και 1 πάνω από την τέταρτη θέση.

*MVP για τον ΑΓΙΑΞ, ο Ζήσης Μπαλαούρας.

Σύνθεση ΑΓΙΑΞ: Τριμίντζιος Β., Κακούσιος, Κονταξής, Μπέλος, Μόκας, Τριμίντζιος Σ., Μπαλαούρας Λ., Μπαλαούρας Ζ., Κοτσίρας, Παπαγεωργόπουλος, Καλτσούδας.


Η αρχική εντεκάδα του ΑΓΙΑΞ σήμερα.

2 σχόλια:

  1. ελα παμε γερα ρε ajaxαρα....
    τρενοοοοοοοοοοοοοοοοο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολη η ομαδα σημερα, εκανε πολυ καλο παιχνιδι, κανενας παιχτης δεν υστερησε σε αποδοση.
    Συγχαρητηρια σε ολους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή