Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Α.Ο. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Πολλά παράπονα από την διαιτησία έχουν οι φίλαθλοι του Α.Ο. Προδρόμου οι οποίοι μάλιστα δημοσίευσαν την παρακάτω επιστολή-διαμαρτυρία η οποία μάλιστα ήταν υπογεγραμμένη από 59 φιλάθλους της ομάδας. Η ανακοίνωση είναι η εξής:


Κύριοι της Ε.Π.Σ.Τ. και της επιτροπής διαιτησίας,
Ως πιστοί φίλαθλοι του ποδοσφαιρικού σωματείου Α.Ο. Προδρόμου θα θέλαμε δημοσίως να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας για το ανήθικο «πόλεμο» που δέχεται η ομάδα μας σχεδόν κάθε αγωνιστική από την αρχή του πρωταθλήματος. Είναι πλέον φανερό ότι αυτό που γίνεται δεν έχει σχέση με ανθρώπινο λάθος.

Έχουμε παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια της ομάδα μας κατά την φετινή περίοδο και κατά γενική ομολογία [δημοσιογράφους, φίλαθλους και κυρίως αντιπάλους] η νεανική μας ομάδα είναι μακράν η καλύτερη της κατηγορίας παρά την «κόντρα» που έχει.

Ο Πρόδρομος έχει υποπέσει σε τέσσερα πέναλτι φέτος και τα δέχτηκε χωρίς διαμαρτυρία και ενώ παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και δικαίως έχει ζήτησε τουλάχιστον δεκαπέντε φορές την εσχάτη των ποινών, δεν του δόθηκε καμία από αυτές τις κραυγαλέες παραβάσεις. Δεν μπορεί κύριοι να είναι έτσι τα πράγματα. Τονίζουμε πως είμαστε απλοί φίλαθλοι αλλά μάτια έχουμε !!!

Γιατί κύριοι δεν τιμωρούνται οι διαιτητές όταν κάνουν τέτοια λάθη; Γιατί κύριοι επιτρέπεται τέτοια δυσάρεστα και τόσο άδικα πράγματα να γίνονται στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο; Ζητούμε εξηγήσεις και έχουμε κάθε δικαίωμα αφού εμείς πληρώνουμε κάθε εβδομάδα τα χρήματα που απαιτούνται μέσω των εισιτηρίων μας για να έρθουν οι διαιτητής στο γήπεδο.

Προσπαθώντας να είμαστε όσο αντικειμενικοί μπορούμε, η ομάδα μας έχει αδικηθεί κατάφορα από την διαιτησία σε έντεκα από τα δεκαεννέα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος με αποκορύφωμα τα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια απέναντι στην συμπαθής ομάδα των Γόμφων αλλά και στο «εξ αναβολής» παιχνίδι με την Περιστέρα.

Στο παιχνίδι με στους Γόμφους ο διαιτητής κ. Βασίλης Παντός προκλητικά αρνήθηκε να δώσει τρία ολοφάνερα πέναλτι τα οποία θα έδιναν μέχρι και οι γηπεδούχοι αν φορούσαν την στολή του «άρχοντα». Δεν μπορεί κύριε διαιτητή να δικαιολογηθείς εδώ. Ή έκανες τραγικά σφάλματα ή κάτι άλλο είχες στο μυαλό σου.

Στο προχθεσινό παιχνίδι με την Περιστέρα, ο διαιτητής κ. Βαγγέλης Γρατσάνης για μια ακόμη φορά έδειξε αντιπάθεια προς τον Πρόδρομο. Εδώ όμως υπάρχει μεγάλη διάφορα. Το παιχνίδι αυτό σε σχέση με τους Γόμφους το είδαν περισσότερο από 300 άτομα, αρκετοί δημοσιογράφοι και υπήρχε και κάμερα στο γήπεδο που κατέγραψε τα αίσχη.

Δεν είναι ανθρωπινά λάθη αυτά κ. Γρατσάνη. Δυο πεντακάθαρα πέναλτι αγνόησες υπέρ της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο η μια ήθελε και αποβολή του αμυντικού αφού ο επιθετικός μας ήταν σε προφανή θέση για γκολ, μια ακόμη κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Περιστέρας ο οποίος έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής με τα χέρια ενώ και πολλά αλλά σφυρίγματα κατά εμάς. Ας μην αναφερθούμε στο δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων που ο επόπτης σήκωσε σημαία και στην συνέχεια την κατέβασε. Γιατί άραγε;

Κύριοι της Ε.Π.Σ.Τ., κύριοι της επιτροπής διαιτησίας, κύριε Πάντο, κύριε Γρατσάνη - πού ευχόμαστε και καλή «προαγωγή» - τέρμα τις αδικίες που έχουν καταντήσει… αηδίες.

Ο Πρόδρομος με ομάδα που απαρτίζεται κυρίως από παιδιά από το χωριό μας φέτος έφτασε πολύ ψηλά και αυτό μπορεί να έχει ενοχλήσει κάποιους, ίσως και εσάς. Επιτέλους ασχοληθείτε με το αντικείμενο του ποδόσφαιρο και όχι με αλλά πράγματα που δεν έχουν σχέση με αυτό που ηθικά οφείλεται να κάνετε. Φτάνει πια !!!!!


ΜΕ ΤΙΜΗ

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

Υ.Γ. Η διαμαρτυρία θα σταλεί και προς την ΕΠΟ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου