Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΠΥΡΓΕΤΟΣ - ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΑ 1-3

 Σπουδαίο διπλό έκανε η ομάδα μας σήμερα στην έδρα του Πυργετού. Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ήταν 1-3.

Η ομάδα μας όπως παρατάχτηκε στο παιχνίδι με τον Πυργετό.
 Από την αρχή του παιχνιδιού ο ΑΓΙΑΞ προσπάθησε να πιέσει την εστία των γηπεδούχων κ να πετύχει ένα γκολ, το οποίο ήρθε στο 15 λεπτό του αγώνα μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό του Καλτσούδα με τον Ζαχαράκη, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα για να κάνει το 0-1. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα κ κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπουλογιώργος στο 32'. Ο παίχτης που υπέπεσε στο πέναλτι εξιλεώθηκε 8 λεπτά αργότερα με ένα καταπληκτικό γκολ. Ο λόγος για τον Λάζαρο Μπαλαούρα ο οποίος στο 40' σκόραρε με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ κ έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο.

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πυργετός προσπάθησε να πιέσει για να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά η ΑΣΠΡΟΚΚΛΣΙΑ, παίζοντας έξυπνα κ με αντεπιθέσεις, κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του γηπεδούχου. Σε μια από αυτές, στο 85' ο συνήθης ύποπτος Γιάννης Καλτσούδας εκμεταλλευτικέ άψογα το κενό στην άμυνα του γηπεδούχου κ με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

 Η σύνθεση του ΑΓΙΑΞ: Τριμίντζιος Β., Κονταξής, Μήτραινας, Μπέλλος, Μόκας, Τριμίντζιος Α., Μπαλαούρας Λ., Ζαχαράκης (85' Γκουρουμάνος), Κοτσίρας (50' Ντάνας), Μπαλαούρας Ζ. ( 88' Ζιώγας), Καλτσούδας

Καλύτερος παίχτης για την ομάδα μας ο Αντρέας Μπέλλος






3 σχόλια: