Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Στην Β ερασιτεχνική ο ΑΓΙΑΞ, ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

 Στην Β ερασιτεχνική κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα μας την νέα σεζόν με την διοίκηση να έχει δηλώσει εντός της προθεσμίας την ομάδα για το νέο πρωτάθλημα ενώ έχει ήδη αρχίσει και ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο.
 Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε...

διοικητικό συμβούλιο και συνάντηση μεταξύ διοίκησης και των παιχτών που απάρτισαν το ρόστερ της περσινής περιόδου με την πλειοψηφία αυτών να δηλώνει "παρών" και την φετινή σεζόν.
 Στην συνάντηση της διοίκησης, αποφασίστηκε πως λόγω των έκτακτων συνθηκών που υπάρχουν με τον κορονοϊό, δεν θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή χοροεσπερίδα στις ημέρες του 15Αυγουστου, ενώ άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια εκδήλωση ίσως τα Χριστούγεννα ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν τότε.
 Τέλος να αναφέρουμε πως υπάρχουν πολλές συμφωνίες με παίχτες από τις γύρω περιοχές αλλά και την Καλαμπάκα που θα έρθουν σαν μεταγραφές στην ομάδα και θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Παιδιά που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στον ΑΓΙΑΞ αλλά και κάποιοι που θα έρθουν για πρώτη φορά στην ομάδα μας.

 Όσο για το νέο πρωτάθλημα, όλα ακόμη είναι στον αέρα αφού δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ημερομηνία έναρξής του, ούτε και οι ομάδες που θα είναι σε κάθε όμιλο, κάτι ίσως φυσιολογικό φέτος με βάση την κατάσταση που επικρατεί γενικότερα στην χώρα λόγω του κορονοϊού.
Για ότι νεότερο, θα ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου