Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση συνεργασίας του ΑΓΙΑΞ με τον Α.Ο. Τρίκαλα

 Ανακοινώνεται από το Δ.Σ. του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς η έναρξη της συνεργασίας της ομάδας μας με τον ΑΟ Τρίκαλα για την σεζόν 2016-2017. Η απόφαση πάρθηκε από τα μέλη του ΑΓΙΑΞ στην χθεσινή Γενική Συνέλευση, στην οποία παραβρέθηκαν οι κύριοι Βάντσικ και Καλιτζάκης, υπεύθυνοι των ακαδημιών των Τρικάλων που ανέλυσαν το πλάνο τους για την συνεργασία των δύο ομάδων.
 


Τι περιλαμβάνει η συμφωνία.
 Η πλευρά του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα ήταν ξεκάθαρη στα της συγκρότισης του Δ.Σ. και ξεκαθάρισε πως δεν θέλει καμιά εμπλοκή σε αυτό. Έτσι, το Δ.Σ. της ομάδας θα παραμείνει ως έχει με πρόεδρο τον Χάρη Ζιώγα ενώ η σφραγίδα της ομάδας θα παραμείνει στον γραμματέα, Ζιώγα Μένιο.
 Η ομάδα που θα κατέβει στα γήπεδα της Α1 ερασιτεχνικής την σεζόν που αρχίζει σε λίγες μέρες, θα ονομάζεται ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς και θα απαρτίζεται αποκλειστικά από παίχτες της ακαδημίας γεννημένους το 2000-2001 των Τρικάλων με προπονητή τον Γιάννη Καλιτζάκη. Τα αγωνιστικά θέματα και τα έξοδα της ομάδας αυτής θα αναλάβει ο ερασιτέχνης ΑΟΤ.
 Όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια, θα οριστούν δύο έδρες, μια αυτήν του γηπέδου της Ασπροκκλησιάς και μια ακόμη στα Τρίκαλα. Σκοπός των δύο πλευρών είναι να γίνουν τουλάχιστον τα μισά εντός έδρας παιχνίδια στο γήπεδο της Ασπροκλησιάς. 
 Η συμφωνία έχει υσχύ μόνο για την σεζον 2016-2017. Οι παίχτες που θα έρθουν από τις ακαδημίες των Τρικάλων στον ΑΓΙΑΞ θα έρθουν με υποσχετική ενός χρόνου.


 Η διοίκηση του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς, ευχαριστεί τον Α.Ο. Τρίκαλα και τον ερασιτέχνη για την επίτευξη της συμφωνίας, που χωρίς αυτήν, η ομάδα μας δεν θα είχε την δυνατότητα να κατέβει στα γήπεδα την νέα σεζόν, μετά από 39 συνεχής παρουσίες. Ευχόμαστε καλή σεζόν στους προπονητές και σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας που θα φορέσουν την φανέλα του ΑΓΙΑΞ, με την ελπίδα κάποιους από αυτούς να τους δούμε κάποια στιγμή και στην μεγάλη ομάδα του νομού μας, τον Α.Ο. Τρίκαλα.





Ο πρόεδρος του ΑΓΙΑΞ με τους Καλιτζάκη και Βάντσικ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου