Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Ήττα για τον ΑΓΙΑΞ στο επεισοδιακό ντέρμπι με την Χρυσομηλιά

 Ακόμη μια εντός έδρας ήττα γνώρισε ο ΑΓΙΑΞ στο σημερινό παιχνίδι όπου υποδέχτηκε την ομάδα της Χρυσομηλιάς σε ένα ντέρμπι που όπως συνήθως τα τελευταία χρόνια στο τέλος έπεσαν και μερικές... ψιλές με αποτέλεσμα ο διαιτητής του παιχνιδιού να σφυρίξει την λήξη του όχι μόνο χωρίς να κρατήσει καθυστερήσεις αλλά και πριν καν...



 συμπληρωθεί το 90λεπτο επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο τους 1-2 "επιστήμονες" οι οποίοι από την αρχή του ματς και κατά την διάρκεια του έψαχναν τρόπο να προκαλέσουν και στερώντας βέβαια από τον ΑΓΙΑΞ να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης σε ένα σημείο μάλιστα που πίεζε ασφυκτικά την αντίπαλη ομάδα.
 Η ομάδα μας στο σημερινό ματς μπήκε με σκοπό να ελέγξει τον χώρο του κέντρου κάτι που το κατάφερε από το πρώτο λεπτό με τους παίχτες των Μπαλαούρα-Καλτσούδα όμως να δυσκολεύονται να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή για να απειλήσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της Χρυσομηλιάς. Στο δεύτερο μέρος ο ΑΓΙΑΞ μπήκε θα λέγαμε μουδιασμένα στο παιχνίδι και το πλήρωσε όταν στο 60' σε αντεπίθεση παίχτης των φιλοξενουμένων ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει σωστά στο σημείο του πέναλτι. Ο παίχτης που ανέλαβε την εκτέλεση δεν αστόχησε γράφοντας το 0-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα λεπτά αργότερα και πάλι σε αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή να σημειώσουν ακόμη ένα γκολ και να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο ΑΓΙΑΞ αντέδρασε μετά το 70' του ματς όπου άρχισε να πιέζει την αντίπαλη άμυνα ανεβάζοντας παίχτες στην επίθεσή του δημιουργώντας ευκαιρίες με μια από αυτές να καταλήγει στα δίχτυα από τον Βασίλη Πινιάρα στο 82'. Στην συνέχεια του ματς η πίεση συνεχίστηκε με τον επόπτη να ακυρώνει ένα γκολ του Κυργιάζου ως οφσάιντ, μέχρι να φτάσουμε 2 λεπτά πριν τα 90' όταν το παιχνίδι τινάχτηκε στον αέρα με τσακωμούς σώμα με σώμα και μεγάλη ένταση τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στους πάγκους των ομάδων με τον ρέφερι του παιχνιδιού να σφυρίζει πρόωρα την λήξη του ματς. Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων των δύο ομάδων οι τόνοι έπεσαν και οι ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

 *Τραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Γιάννης Καλτσούδας στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου με θλάση.
 *Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν ορισμένοι πως αυτό που κάνουν κάθε Κυριακή στα γήπεδα είναι απλά ένα παιχνίδι και πόσο μάλιστα όταν σήμερα αντίπαλοι ήταν δύο ομάδες της Καλαμπάκας και ανάμεσά τους βρισκόταν γνωστοί και φίλοι. Δυναμιτίζοντας κάποιος το κλίμα λίγο πριν την λήξη του ματς το μόνο που καταφέρνει είναι να βλέπουμε τις ασχήμιες που όλοι είδαμε σήμερα σε ένα παιχνίδι που ενώ ο γηπεδούχος και αδιάφορος βαθμολογικά ΑΓΙΑΞ έχανε με 0-2 από πολύ νωρίς και του ακυρώθηκε και γκολ οφσάιντ στο 85' με το σκορ 1-2, δεν είχε γίνει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου