Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Μοιρασιά στο ντέρμπι του Βορρά

 Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Αγιόφυυλο και ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς στο ντέρμπι των Χασίων σε ένα καλό από άποψης θεάματος παιχνίδι με πολλές φάσεις στις δύο εστίες και ένα αποτέλεσμα δίκαιο για τους δύο αντιπάλους. Η ομάδα του Αγιοφύλλου ήταν αυτήν που...



μπήκε καλύτερα στο ματς χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με τον ΑΓΙΑΞ να είναι όμως αυτός που βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 17' λεπτό με τον Μίμη Τζιουφέτα ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν εφτά λεπτά αργότερα σε αντεπίθεση και δυνατό σουτ από πλάγια θέση. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν σε ένα ακόμη γκολ που θα τους έδινε και την νίκη με καμία από τις προσπάθειες όμως των παιχτών να μην φτάνει στον στόχο. 
 
 Το φίλμ του παιχνιδιού:

 4'. Τετ α τετ για την ομάδα του Αγιοφυλλικού με τον Θάνο Αθανασόπουλο να κάνει σωστή έξοδο και να διώχνει σε κόρνερ.
 12'. Σουτ των γηπεδούχων από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
 17'. ΓΚΟΛ 1-0!! Από εκτέλεση κόρνερ του Τάτσιου, η μπάλα φτάνει στον Τζιουφέτα ο οποίος κάνει ωραίο κοντρόλ και σουτ, στέλνοντας την μπάλα στην γωνία του τερματοφύλακα ανοίγοντας το σκορ.
 20'. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΓΙΑΞ με τον Γιάννη Καλτσούδα να κοντρολάρει μέσα στο ύψος της μικρής περιοχής και να σουτάρει με την μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο παίχτη και να καταλήγει στο δοκάρι και κόρνερ.
 24' Γκολ 1-1. Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με παίχτη της αντίπαλης ομάδας να μπαίνει στην περιοχή και από πλάγια θέση να ισοφαρίζει το σκορ.
 48'. Από σέντρα του Φορτούνη, ο Κυργιάζος πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ πάνω από τα δοκάρια.
  52'. Ευκαιρία για τον ΑΓΙΑΞ όταν από φάουλ, η μπάλα φεύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα την οποία κερδίζει ο Γκουργκούλιας, η σέντρα όμως που κάνει περνάει μπροστά από την γραμμή του τέρματος χωρίς να την ακουμπήσει κάποιος.
 70'. Τετ α τετ για την ομάδα του Αγιοφύλλου από πλάγια με την μπάλα όμως να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Αθανασόπουλου.
 87'. Σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής από τον Γιάννη Καλτσούδα με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.



Μικρά-μικρά από το ματς:
 * Σε πολύ καλό κλίμα έγινε το σημερινό ματς με την φιλοξενία των γηπεδούχων να είναι άψογη.

 * Πολλοί... γνωστοί υπήρχαν ανάμεσα στις δύο ομάδες αφού οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ Μανώλης και Σιούτας κατάγονται από το Αγιόφυλλο ενώ στον πάγκο των γηπεδούχων βρισκόταν ο Γιάννης Αργυρόπουλος που κατάγεται από την Ασπροκκλησιά. Επίσης με Αγιοφυλλικό αγωνίστηκαν οι Αδάμος, Θεμέλης και Οικονόμου οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια φόρεσαν την φανέλα του ΑΓΙΑΞ.

 *Εκτός αποστολής έμεινε ο Χρήστος Μπέλος από ένα λάθος της ΕΠΣ Τρικάλων. Ο Μπέλος είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές για μια κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί, τις εξέτισε στα εντός έδρας ματς με Κεφαλόβρυσο και Πρίνος με την διοργανώτρια του πρωταθλήματος να... ξεχνάει το μεσοβδόμαδο ματς με το Πρίνος και να τον έχει και πάλι τιμωρημένο στο ποινολόγιο της. Η λύση βρέθηκε τελικά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, δόθηκε το οκ για να παίξει ο Μπέλος αλλά τελικά δεν είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα.

 *Τραυματίας αποχώρησε από το ματς ο Θάνος Μπαρμπαρούσης με τράβηγμα στον δικέφαλο.

 Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου