Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΟΠ απο Πιαλεία στον... διπρόσωπο ΑΓΙΑΞ

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον ΑΓΙΑΞ και την Πιαλεία στο γήπεδο της Ασπροκκλησιας σταματώντας έτσι ένα σερί νικών για την ομάδα μας. Ο ΑΓΙΑΞ εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα στο παιχνίδι αφού στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ενώ στο δεύτερο η....


απόδοση των παιχτών των Μπαλαούρα-Καλτσούδα έπεσε κατακόρυφα με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν την ομάδα μας και τελικά να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας.
 Ο ΑΓΙΑΞ όπως είπαμε μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο  και με την σωστή κυκλοφορία της μπάλας από τους παίχτες του κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να επιβάλει τον ρυθμό του. Μάλιστα στο 25' από φάουλ του Βασίλη Πινιάρα, ο Γιάννης Καλτσούδας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1-0 για την ομάδα μας. Από εκεί και πέρα η πίεση συνεχίστηκε από τον ΑΓΙΑΞ στην αντίπαλη άμυνα χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια αξιόλογη φάση στις δύο εστίες.
 Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα μας παρουσιάστηκε αγνώριστη με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι παίχτες να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να απειλούν την εστία του Αθανασόπουλου και να πιέζουν για το γκολ της ισοφάρισης με τον τερματοφύλακα του ΑΓΙΑΞ να επεμβαίνει όπου χρειαζόταν για να κρατήσει το μηδέν. Όλα αυτά μέχρι το 75' όταν η ομάδα της Πιαλείας κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια έπειτα από κόρνερ και φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του ΑΓΙΑΞ. Η ισοπαλία αυτήν κόβει την ανοδική πορεία του ΑΓΙΑΞ ο οποίος μετρούσε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.
 Επόμενη δοκιμασία για την ομάδα μας, την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα του Δροσερού το οποίο είναι πρώτο στη βαθμολογία και φαβορί για την άνοδο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου