Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Έβγαλε... εξάσφαιρο ο ΑΓΙΑΞ

  Ένα εύκολο πρωινό είχαν οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ την Κυριακή, αφού συνέτριψαν με 6-1 στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς την ομάδα των Γόμφων. Οι παίχτες της ομάδας μας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και πέρα από τα γκολ, χάθηκαν....

κι άλλες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.
 Από την αρχή του πρώτου ημιχρόνου οι παίχτες των Μπαλαούρα-Καλτσούδα μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είχαν συντριπτική κατοχή μπάλας και με πολύ καλή κυκλοφορία κατάφεραν να φτάνουν με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή χάνοντας μάλιστα δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Καλτσούδα και Γιάννη να μην βρίσκουν στόχο στις κεφαλιές που επιχείρησαν. Το σκορ άνοιξε ο Γιάννης Καλτσούδας στο 22' με κεφαλιά ενώ πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και ουσιαστικά άνοιξε τον δρόμο για την νίκη. Μάλιστα θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο να σημειώσει ακόμη ένα γκολ όταν στο 30' αστόχησε από πολύ καλή θέση. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου να σημειώσουν κι αυτοί ένα γκολ και να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο ρευστό 2-1. 
 Το 2-1 του πρώτου ημιχρόνου, δεν άγχωσε σε κανένα σημείο τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ οι οποίοι στο δεύτερο μέρος με δύο γρήγορα γκολ από τους Τάτσιο και Γιάννη στο 52' και 60' αντίστοιχα, καθάρισαν την υπόθεση νίκη. Μάλιστα, το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου προς το τέλος του παιχνιδιού όταν ο Κυργιάζος με δύο δικά του γκολ -τα πρώτα του με την φανέλα του ΑΓΙΑΞ- έγραψε το τελικό 6-1. 
 Πλέον, τα βλέμματα στρέφονται στο εκτός έδρας πολύ δύσκολο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στην έδρα του Ασπρόβαλτου.

 Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου