Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Κυργιάζος και Αλμπάνης στον ΑΓΙΑΞ - Δύο αποχωρήσεις

 Λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιας προχώρησε σε δύο μεταγραφές οι οποίες θα ενισχύσουν το ρόστερ και θα βοηθήσουν την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Οι παίχτες που αποκτήθηκαν είναι ο Αποστόλης Κυργιάζος και Στέφανος Αλμπάνης.
  Ο Κυργιάζος ο οποίος αποκτήθηκε από...

την ομάδα του Βυτουμά, έχει μεγάλη εμπειρία στα τοπικά πρωταθλήματα αφού έχει αγωνιστεί με επιτυχία για χρόνια στο πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνικής. Προηγούμενες ομάδες του είναι το Καστράκι, Μετέωρα, Κρύα Βρύση και Βυτουμάς. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες ήταν ο μοναδικός σκόρερ του Βυτουμά στο παιχνίδι με τον ΑΓΙΑΞ στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς.

Ο Κυργιάζος  σε παλιότερη φωτογραφία με την φανέλα της Κρύας Βρύσης και δεξιά από την σημερινή πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του ΑΓΙΑΞ
 Ο νεαρός Στέφανος Αλμπάνης προέρχεται από τις ακαδημίες των Μετεώρων και ο ΑΓΙΑΞ θα είναι η πρώτη του ομάδα με την οποία θα πάρει συμμετοχες στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας με σκοπό να αποκτήσει τις πρώτες του ποδοσφαιρικές εμπειρίες.

Παράλληλα απο την ομάδα είχαμε και δύο αποχωρήσεις τις προηγούμενες μέρες. Πρόκειται για τους Οικονόμου και Θεμέλη οι οποίοι θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα στην ομάδα του Αγιοφυλλικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου