Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Δηλώσεις Γιάννη Καλτσούδα για τον ΑΓΙΑΞ

 Η ομάδα μας στα τρία πρώτα παιχνίδια δεν στάθηκε τυχερή αφού θα μπορούσε να είχε πάρει πολλά περισσότερα από τον έναν βαθμό, παίζοντας με τις κατά τεκμήριο δυνατότερες ομάδες της κατηγορίας. Παρόλα αυτά, τα δείγματα γραφής που άφησε είναι...
ενθαρρυντικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ιδανικότερος άνθρωπος βέβαια για να μας μιλήσει για όλα αυτά και να μας δώσει το κλίμα ενόψει της συνέχειας δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Καλτσούδα ο οποίος φέτος έχει διπλό ρόλο στην ομάδα αφού εκτός από βοηθός προπονητή, είναι και ο βασικός σέντερ φορ του ΑΓΙΑΞ και ένας παίχτης από τον οποίο περιμένουν πολλά οι φίλαθλοι της ομάδας μας. Ας δούμε τι μας είπε σε μια μίνι συνέντευξη πριν το παιχνίδι της Κυριακής.

 Ερώτηση: Γιάννη, πως είδες την ομάδα μας στα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος:
 Απάντηση: Η ομάδα στα πρώτα τρία ματς αδικείται με την συγκομιδή του ενός βαθμού. Και στα τρία παιχνίδια δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο αλλά ήταν άτυχη στην τελική προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε μαζί με τον Λάζαρο μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθούμε εκεί που υστερούμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε τους στόχους μέχρι τέλους. 

 Ερ: Μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και ένα ακόμη επίσημο παιχνίδι κυπέλλου, πως κρίνεις το ρόστερ της ομάδας; Θα γίνει κάποια ακόμη μεταγραφική κίνηση μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου;
 Απ: Το ρόστερ της ομάδας θεωρώ ότι ποιοτικά είναι το ποιο ισχυρό στην κατηγορία αλλά δυστυχώς έχουμε και εδώ ατυχίες με πολλούς τραυματισμούς από την αρχή της περιόδου οι οποίοι μας βρήκαν στα τρία ντέρμπι με απουσίες και αυτό φάνηκε και στα αποτελέσματα.
Μεταγραφικά, έχουμε ήδη κινηθεί για την απόκτηση 2-3 παικτών και θέλω να πιστεύω ότι μέσα στη ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν.

 Ερ: Πες μας δύο λόγια για την συνέχεια του πρωταθλήματος και για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στο Πρινος... 
 Απ: Πιστεύω πως η αντεπίθεση της ομάδας θα ξεκινήσει από το ματς της Κυριακής και το λέω αυτό γιατί εκτός από το ότι θα είμαστε σχεδόν πλήρες θα είναι ένα ματς στο οποίο η μόνη σκέψη στο μυαλό μας θα είναι η νίκη και μονό αυτήν και πιστεύω ότι εύκολα η δύσκολα θα την πετύχουμε.
 








 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου