Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Πρίνος - ΑΓΙΑΞ 3-1: Κέρδισε αυτός που το ήθελε πιο πολύ

Ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε ο ΑΓΙΑΞ στην έδρα του Πρίνους, σε ένα ματς που η ομάδα μας ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίχτες του Βασίλη Πινιάρα, δεν κατάφεραν να τις κάνουν γκολ. Από την άλλη, οι παίχτες του Πρίνους, κατάφεραν στις....




δικές τους ευκαιρίες -και με την βοήθεια της τύχης- να πετύχουν τρία τέρματα και με την νίκη του αυτήν να νιώθουν ακόμα πιο σίγουροι για την παραμονή της ομάδας τους. Οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ διαμαρτύρονται -δίκαια- για πέναλτι πάνω στον Χρήστο Μπέλο στο δεύτερο ημίχρονο με τον διαιτητή Βουτσελά να λέει παίζεται.
 Το παιχνίδι από την αρχή του ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να σπάσουν τις αντίπαλες άμυνες και την ομάδα του Πρίνους να είναι αυτήν που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν έπειτα από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο επιθετικός του Πρίνους "ξεχασμένος" από τους αμυντικούς του ΑΓΙΑΞ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα και ενώ ο ΑΓΙΑΞ πίεζε για την ισοφάριση, με μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι το Πρίνος πήρε προβάδισμα δύο γκολ. Ο ΑΓΙΑΞ αντέδρασε άμεσα με τον Γιάννη Κοτσίρα να σκοράρει και να μειώνει σε 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.



 Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΓΙΑΞ μπήκε δυνατά με σκοπό να γυρίσει το εις βάρος του αποτέλεσμα, έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Χρήστο Μπέλο, Γιάννη Κοτσίρα και Βασίλη Πινιάρα και θα μπορούσε να ισοφαρίσει όταν στο 70' ο διαιτητής Βουτσελάς αρνήθηκε πέναλτι στον Χρήστο Μπέλο ο οποίος μπήκε από πλάγια, πρόλαβε το τάκλιν του αντίπαλου παίχτη, του τσίμπησε την μπάλα με αποτέλεσμα ο αμυντικός του Πρίνους να τον ανατρέψει την ώρα που αν περνούσε ο Μπέλος θα έβγαινε φάτσα με το τέρμα. Από εκεί και πέρα, οι παίχτες μας έδειξαν σαν να πέταξαν λευκή πετσέτα στον αγωνιστικό χώρο, απόρροια ίσως και της κούρασης, με την ομάδα του Πρίνους να καταφέρνει τελικά να πετύχει ακόμη ένα γκολ με δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα και να γράφει το τελικό 3-1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου