Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Γοργογύρι - ΑΓΙΑΞ 5-0

 Με το βαρύ 5-0 ηττήθηκε από το Γοργογύρι η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα σε ένα ματς στο οποίο παρουσίασε δύο πρόσωπα, ένα πολύ καλό στο πρώτο ημίχρονο και ένα καταστροφικό στο δεύτερο. Σε γενικές γραμμές, η γηπεδούχος ομάδα ήταν....


ανώτερη και άξιζε την νίκη κάτι το οποίο πέτυχε σκοράροντας πέντε γκολ, όλα στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως φέτος θα είναι πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα . Από την άλλη ο ΑΓΙΑΞ για ένα ημίχρονο ήταν καλός, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσε κάλλιστα να σημειώσει κάποιο γκολ. Παρόλα αυτά στο δεύτερο η κούραση ήταν φανερή και σε συνδυασμό με το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων η ομάδα κατέρρευσε και δέχτηκε εύκολα άλλα τέσσερα τέρματα.


 Το πρώτο ημίχρονο όπως είπαμε πήγε πολύ καλά για τον ΑΓΙΑΞ ο οποίος ήταν πολύ καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε γήπεδο και κατοχή στο Γοργογύρι και με αντεπιθέσεις κατάφερε να δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα με κύριους εκφραστές των επιθέσεων του τους Μιχάλη Φουσιάνη και Χρήστο Μπέλο ενώ ο Βασίλης Πινιάρας από τον χώρο του κέντρου μοίραζε πολύ σωστά το παιχνίδι. Μάλιστα αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στις τελικές προσπάθειες, θα είχαν πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα. Από την άλλη, το Γοργογύρι είχε την κατοχή, καλή κυκλοφορία της μπάλας μέχρι την μεγάλη περιοχή του ΑΓΙΑΞ και έκανε κι αυτό τις δικές του ευκαιρίες σε αυτό το χρονικό διάστημα κυρίως από στημένες φάσεις στις οποίες οι γηπεδούχοι κατάφεραν σχεδόν σε όλες να βγάλουν αφύλακτο παίχτη σε καλή θέση για γκολ.
 Ο ρυθμός του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ γρήγορος σχεδόν σε όλη την διάρκεια του με αποτέλεσμα οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ να μείνουν από δυνάμεις στο δεύτερο. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με δύο πολύ γρήγορα γκολ των γηπεδούχων στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου έφεραν ολική καθίζηση για την ομάδα μας που από εκείνο το σημείο και μέχρι την λήξη του παιχνιδιού δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν με τους γηπεδούχους να είναι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και να φτάνουν εύκολα στο τελικό 5-0. Και σαν να μην έφτανε η βαριά ήττα, στο δεύτερο ημίχρονο -και ενώ το ματς είχε ήδη κριθεί- ήρθε και η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χρήστου Μπέλου, που θα χάσει το επόμενο τουλάχιστον παιχνίδι.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου