Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του ΑΓΙΑΞ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ ο χορός του ΑΓΙΑΞ
Ασπροκκλησιάς. Την εκδήλωση, που γίνεται κάθε χρόνο στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου, στήριξαν όλοι οι Ασπροκκλησιώτες αλλά και πολλοί φίλοι της ομάδας μας οι οποίοι διασκέδασαν με την ψυχή τους αφού οι τελευταίοι αποχώρησαν περίπου στις 7 το πρωί. 
 Εκ μέρους της διοίκησης, τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της ομάδας Ηλίας Γκουλιάφας, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και...


τον ευχαρίστησε για την στήριξη που δίνει στον ΑΓΙΑΞ ενώ στην συνέχεια, τον λόγο πήραν ο νέος Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης Χρήστος και ο πρόεδρος της ΕΠΣΤ κ Μπουτζιώλης Αθανάσιος που ήταν παρόντες στην εκδήλωση οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό. 
 Επίσης το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και ο πρόεδρος διαιτητών ΕΠΣΤ κ. Κούγκουλος Χρήστος, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Καλαμπάκας κ Παπαπούλιος Ιωάννης, Πέρη Χαρτοπούλου και Ράντος Κων/ος, ο απερχόμενος πρόεδρος της κοινότητας Ασπροκκλησιάς κ. Γκουλιάφας Λάζαρος, ο νέος πρόεδρος της κοινότητας κ. Καραγιάννης Στέφανος, ο πρόεδρος της ομάδας του Πανχασιακού κ Παπαδόπουλος Μπάμπης και ο γενικός γραμματέας της ΔΗΜΑΡ για τον νομό Τρικάλων κ. Τσιάρας Παναγιώτης.
 Κορυφαία στιγμή της βραδιάς φυσικά ήταν η βράβευση από τον Ηλία Γκουλιάφα εκ μέρους της διοίκησης στον Μόκα Κώστα, για την εντεκάχρονη προσφορά στην ομάδα από την θέση του προέδρου που στην ουσία ήταν τα χρόνια που άλλαξαν επίπεδο τον ΑΓΙΑΞ.
 Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση....





































































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου