Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΑΓΙΑΞ - Χρυσομηλιά 6-0

 Με το ευρύ 6-0 επικράτησε ο ΑΓΙΑΞ το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς με αντίπαλο την ομάδα της Χρυσομηλιάς, επιστρέφοντας στις νίκες έπειτα από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής όπου είχε ηττηθεί στην έδρα των Τρικάλων. Οι παίχτες της ομάδας μας κατάφεραν να καθαρίσουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο όπου το σκορ έκλεισε στο 4-0. Μάλιστα στο δεύτερο μέρος, αν ήταν....


λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια σίγουρα το σκορ θα είχε ξεφύγει ακόμη περισσότερο. Τα γκολ για τον ΑΓΙΑΞ πέτυχαν οι Πινιάρας Βασίλης (2), Μπέλος Χρήστος, Γκουρουμάνος Ραφαήλ, Σωκράτης Γκουλιάφας και Φουσιάνης Μιχάλης. Από την ομάδα δεν μπορούμε να πούμε πως υστέρησε κάποιος παίχτης αλλά θα λέγαμε πως ένα... κλικ παραπάνω ήταν χθες ο Σωτήρης Μόκας ο οποίος στην άμυνα καθάρισε όλες σχεδόν τις επικίνδυνες φάσεις ενώ κάτω από τα δοκάρια ο τερματοφύλακας Καπετανάκης για άλλη μια φορά κατέβασε ρολά σε όποια προσπάθεια έκαναν οι φιλοξενούμενοι να απειλήσουν την εστία του, πραγματοποιώντας 2-3 πολύ δύσκολες επεμβάσεις. Επίσης ειδική μνεία πρέπει να κάνουμε και στον Νίκο Παπασωτηρίου ο οποίος χάρισε πολλές στιγμές μαγείας στον κόσμο με όμορφες ενέργειες και.... ποδιές στους αντίπαλους παίχτες. Πλέον η ομάδα μας αποδίδει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, ανεβαίνει θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα και δείχνει πως είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του ομίλου μας αυτήν την περίοδο. Μάλιστα αν στις πρώτες αγωνιστικές δεν υπήρχαν τα τόσο άσχημα αποτελέσματα, σίγουρα η βαθμολογική της θέση θα ήταν πολύ παραπάνω.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

8' Κάθετη πάσα του Βασίλη Πινιάρα στον Χρήστο Μπέλο, αυτός σεντράρει συρτά στον Μιχάλη Φουσιάνη ο οποίος σουτάρει με τον τερματοφύλακα να βγάζει την μπάλα κόρνερ.
12' Ατομική ενέργεια του Βασίλη Πινιάρα που βγήκε σε καλή θέση, πλάσαρε με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα.
14' Σουτ του Χρήστου Μπέλου, η αντίπαλη άμυνα διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή.
18' Ψηλοκρεμαστό πλασέ του παίχτη της Χρυσομηλιάς, βρίσκει τον τερματοφύλακα του ΑΓΙΑΞ Καπετανάκη εκτός εστίας με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
20' Κάθετη  πάσα του Χρήστου Μπέλου στον Πινιάρα Βασίλη, αυτός πλασάρει με τον τερματοφύλακα να αποκρούει.
26' ΓΚΟΛ 1-0. Σέντρα από αριστερά του Αντρέα Μπέλου στο δεύτερο δοκάρι, ο Μιχάλης Φουσιάνης παίρνει φαλτσαριστή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στην αντίθετη γωνία.
28' ΓΚΟΛ 2-0. Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Χρήστου Παπασωτηρίου στον Βασίλη Πινιάρα που από θέση τετ α τετ πλάσαρε εύστοχα.
38' Φάουλ για την ομάδα της Χρυσομηλιάς, κοντινή κεφαλιά αντίπαλου παίχτη με τον Καπετανάκη να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα.
42' ΓΚΟΛ 3-0. Σε φάση μέσα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Βασίλη Πινιάρα ο οποίος πλάσαρε σωστά σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση.
45' ΓΚΟΛ 4-0. Σέντρα από πλάγια του Βασίλη Πινιάρα βρήκε τον Χρήστο Μπέλο μόνο του μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 4-0.

60' Αλλαγή για τον ΑΓΙΑΞ. Στην θέση του Παπασωτηρίου Νίκου περνάει ο Ραφαήλ Γκουρουμάνος.
63' ΓΚΟΛ 5-0. Από σέντρα του Παπασωτηρίου Χρήστου, ο Γκουρουμάνος από κοντά σκοράρει με πλασέ.
65' Αλλαγή για τον ΑΓΙΑΞ. Στην θέση του Πινιάρα Βασίλη περνάει ο Μενέλαος Ζιώγας.
70' Αλλαγή για τον ΑΓΙΑΞ. Στην θέση του Χρήστου Μπέλου περνάει ο Σωκράτης Γκουλιάφας.
74' ΓΚΟΛ 6-0. Σέντρα του Χρήστου Παπασωτηρίου, ο Σωκράτης Γκουλιάφας στοπάρει την μπάλα μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ γράφει το 6-0, σε μια μέρα που για τον ίδιο ήταν από τις καλύτερες αφού μετά το γκολ ου σημείωσε, το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας και είδε την αγαπημένη του ομάδα να επικρατεί του Ολυμπιακού.
85' Ευκαιρία για την ομάδα της Χρυσομηλιάς, με τον τερματοφύλακα του ΑΓΙΑΞ Καπετανάκη Δημήτρη να αποκρούει με τα πόδια την μπάλα.

Η αρχική ενδεκάδα του ΑΓΙΑΞ: Καπετανάκης, Μόκας, Τσάκαλος, Μπέλος Α., Παπασωτηρίου Χ., Μπαλαούρας, Παπασωτηρίου Ν., Πινιάρας, Μπέλος Χ., Φουσιάνης Β., Φουσιάνης Μ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου