Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΑΓΙΑΞ - Πορταϊκός 1-4

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με το βαρύ 1-4 από την ομάδα του Πορταϊκού σε ένα ματς με πολύ δύναμη και φάσεις και στις δύο εστίες. Η ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι δεν είχε καλή απόδοση αφού πολλοί από τους παίχτες μας βρέθηκαν σε κακή μέρα και η....


απόδοσή τους κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Η ομάδα του Πορταϊκού ήταν καλύτερη του ΑΓΙΑΞ στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε δίκαια στην νίκη που την κρατάει σε τροχιά ανόδου. 
 Ο ΑΓΙΑΞ βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο 26' έπειτα από πολύ καλή κάθετη πάσα στον κενό χώρο του Βασίλη Πινιάρα την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Χρήστος Μπέλος που πέρασε στο σπριντ τον προσωπικό του αντίπαλο, πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα αλλά και ενός ακόμη αμυντικού τσιμπώντας την μπάλα και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Παρόλα αυτά η αντίπαλη ομάδα έφερε το ματς στα ίσια στο 40' με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έκανε την ολική ανατροπή με δύο ακόμη γκολ στο 45' και 46' με το ημίχρονο να λήγει με σκορ 1-3. Αυτά τα δύο γκολ προς το τέλος του ημιχρόνου ήταν και αυτά που έκριναν το παιχνίδι αφού η ομάδα μας αν και αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες, δεν μπόρεσε ποτέ να σημειώσει κάποιο γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο ματς. Το τελικό 1-4 έγινε στο 85'.
 Αξίζει να σημειώσουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά παιχτών αλλά και φιλάθλων της ομάδας του Πορταϊκού οι οποίοι στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς έβλεπαν φαντάσματα... άλλων ομάδων και διάφορες ιστορίες συνωμοσίας και αυτό τους έκανε προκλητικότατους από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού τόσο προς τους παίχτες της ομάδας μας όσο και προς τους φιλάθλους με τον διαιτητή του αγώνα να αναγκάζεται στο πρώτο ημίχρονο να διακόψει το ματς αρκετές φορές και στο ημίχρονο να απειλείται σύρραξη μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

20' Εκτέλεση φάουλ για τον Πορταϊκό με φιλοξενούμενο παίχτη να τσιμπάει την μπάλα και να καταλήγει λίγο άουτ.
23' Βαθιά μπαλιά για τον Πορταϊκό στην πλάτη της άμυνας του ΑΓΙΑΞ έβγαλε αντίπαλο παίχτη σε καλή θέση, το πλασέ του όμως κατέληξε άουτ.
26' ΓΚΟΛ 1-0. Μαγική κάθετη μπαλιά του Βασίλη Πινιάρα από τον χώρο του κέντρου, ο Χρήστος Μπέλος περνάει τον αντίπαλό του στο σπριντ, καταφέρνει με τσίμπημα της μπάλας να βγάλει εκτός φάσης τον τερματοφύλακα και τον αντίπαλο αμυντικό και σε κενή εστία ανοίγει το σκορ για τον ΑΓΙΑΞ.
40' ΓΚΟΛ 1-1. Απευθείας εκτέλεση φάουλ για την ομάδα του Πορταϊκού από πλάγια θέση, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά που ξεγελάει τον τερματοφύλακα Καπετανάκη και καταλήγει στα δίχτυα.
45' ΓΚΟΛ 1-2. Εκτέλεση φάουλ για την ομάδα του Πορταϊκού και γκολ με κεφαλιά παίχτη της φιλοξενούμενης ομάδα από κοντά.
45'+ ΓΚΟΛ 1-3. Γκολ για την ομάδα του Πορταϊκού με σουτ εκτός περιοχής.

50' Πολύ καλή ενέργεια και αλλαγή της μπάλας από τον Βασίλη Φουσιάνη και Μπέλο Χρήστο ο οποίος με περίτεχνη ενέργεια δίνει και πάλι στον Φουσιάνη, αυτός σεντράρει στρωτά, στην πορεία της μπάλας βρίσκεται ο Πινιάρας Δημήτρης που από πολύ κοντά δεν βρήκε την μπάλα όπως ήθελε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει.
62' Λάθος της άμυνας του ΑΓΙΑΞ, παίχτης της αντίπαλης ομάδας παίρνει την μπάλα και πλασάρει με τον τερματοφύλακα Καπετανάκη να διώχνει σε κόρνερ.
70' Σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Πορταϊκού, η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή στον Βασίλη Φουσιάνη ο οποίος κατέβασε με το στήθος και σούταρε στην κίνηση με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
82' Δοκάρι για την ομάδα του Πορταϊκού σε ατομική ενέργεια αντίπαλου παίχτη και πλασέ μέσα από την περιοχή.
85' ΓΚΟΛ 1-4. Λάθος της άμυνας του ΑΓΙΑΞ και γκολ για τον Πορταϊκό με ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την περιοχή.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου