Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Οι χειμερινές μεταγραφές του ΑΓΙΑΞ

  Κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ομάδα μας έκανε δύο προσθήκες στο ρόστερ της. Πρόκειται για τους Γιάννη Βαγγέλη και Καπετανάκη Δημήτρη. Ο Γιάννης αγωνιζόταν στην ομάδα του Βυτουμά ενώ ο τερματοφύλακας Καπετανάκης, ο οποίος είναι φοιτητής ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα, άνηκε στην Πετρούπολη. 
 Ο Βαγγέλης Γιάννης αγωνίζεται κυρίως στον....


χώρο του κέντρου παρόλα αυτά μπορεί με την ίδια ικανότητα να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας. Τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί σε Μετέωρα, Καστράκι και Βυτουμά κάνοντας γεμάτες χρονιές στις ομάδες του. Το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει στο ερχόμενο εκτός έδρας ματς με την Έν. Δροσερού-Μουριάς την ερχόμενη Κυριακή.
 Ο Δημήτρης Καπετανάκης πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και με την παρουσία του θα δέσει ακόμη περισσότερο την άμυνα του ΑΓΙΑΞ. Ήδη το ντεμπούτο του την Κυριακή ήταν θετικότατο με 2-3 πολύ καλές επεμβάσεις στο ματς. 
 Μεγάλο ρόλο στην μεταγραφή του Καπετανάκη έπαιξε ο Νίκος Κακούσιος, προπονητής της ομάδας του Πυργετού, ο οποίος τον είχε από την αρχή της χρονιάς στις προπονήσεις της ομάδας του και τον έπεισε να έρθει στην Ασπροκκλησιά. Μάλιστα όπως φαίνεται από τα λόγια του φαίνεται πως πιστεύει πολύ στο ταλέντο του νεαρού τερματοφύλακα.

 Η διοίκηση του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς καλωσορίζει τους δύο παίχτες, τους εύχεται καλή συνεργασία στο υπόλοιπο της σεζόν χωρίς τραυματισμούς.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου