Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΑΟΤ-ΑΓΙΑΞ 4-0: Μια ήττα γεμάτη εμπειρίες για όλους μας!!!!

 Φυσιολογική ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε ο ΑΓΙΑΞ το μεσημέρι της Κυριακής όπου και φιλοξενήθηκε από την μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα του νομού μας, τον θρυλικό ΑΟΤ. Η ομάδα των Τρικάλων μετά από απουσία δύο χρόνων από όλα τα πρωταθλήματα, φέτος γεννήθηκε και πάλι από τις στάχτες τις και η προσπάθεια να ανέβει εκεί που της αξίζει άρχισε από....


 την Α1 ερασιτεχνική κατηγορία και όπως δείχνουν τα πράγματα αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, η παρουσία της στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα είναι για πολύ λίγο ακόμη.
 Για το αγωνιστικό σκέλος δεν μπορούμε να πούμε πολλά καθώς η ομάδα των Τρικάλων επικράτησε κατά κράτος στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου, έχοντας την κατοχή και τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο καθάρισε από νωρίς ακόμη ένα παιχνίδι φτάνοντας στην 21η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για φέτος. Από την άλλη οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ προσπάθησαν όσο μπορούσαν για το καλύτερο δυνατό αλλά η διαφορά φυσικής κατάστασης και ποιότητας των δύο ομάδων σε συνδυασμό με την απουσία του Πινιάρα Δημήτρη από την επίθεση η οποία θα έδινε πολλά τρεξίματα και στον αμυντικό τομέα αλλά και την ευκαιρία της αντεπίθεσης, περιόρισαν τον ΑΓΙΑΞ στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού σε παθητικό ρόλο. Παρόλα αυτά οι παίχτες του Γιώργου Καραγιάννη θα μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ σε δύο περιπτώσεις, στο πρώτο λεπτό όταν ο Χρήστος Μπέλλος έδωσε στον Βασίλη Φουσιάνη ο οποίος μέσα από την περιοχή σε καλή θέση προτίμησε να σταματήσει την μπάλα από το να σουτάρει και στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού όταν από κόρνερ και πάλι του Χρήστου Μπέλλου, ο Πινιάρας Βασίλης από το ύψος της μικρής περιοχής δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά. η προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίχτες μας ήταν πολύ μεγάλη και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αν μπορούμε να διακρίνουμε διακριθέντες για τον ΑΓΙΑΞ από αυτό το ματς τότε αυτοί θα είναι σίγουρα ο Χρήστος Μπέλλος ο οποίος για άλλη μια φορά έκανε πολύ ωραία πράγματα με την μπάλα στα πόδια αναγκάζοντας τους φιλάθλους να τον χειροκροτήσουν σε πολλές περιπτώσεις και ο τερματοφύλακας Καπετανάκης ο οποίος παρά τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε, στα οποία δεν φέρει σε κανένα ευθύνη, πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις σε τετ α τετ και σουτ των αντιπάλων, αφήνοντας το στίγμα του για άλλη μια αγωνιστική..
  Αξίζει να αναφέρουμε πως βρέθηκε στο γήπεδο πολύς κόσμος από την Ασπροκκλησια που χειροκρότησε τους παίχτες και των δύο ομάδων, δείχνοντας να το διασκεδάζει και αυτός με την μοναδική εμπειρία που είχε να βλέπει τον ΑΓΙΑΞ να πατάει το χορτάρι του σταδίου. Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο αλλά και από τις κερκίδες του σταδίου όπου και έγινε κατάληψη από τους φιλάθλους του ΑΓΙΑΞ με σημαίες κασκόλ αλλά και τηλεοπτικό συνεργείο στα δημοσιογραφικά θεωρία του σταδίου!!!!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου