Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΑΓΙΑΞ - Πιαλεία 2-0

 Ακόμη μια νίκη σημείωσε η ομάδα μας σήμερα το πρωί απέναντι στο αξιόλογο σύνολο της Πιαλείας με σκορ 2-0 συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία των τελευταίων αγωνιστικών. Σκόρερ για τον ΑΓΙΑΞ οι... συνήθεις ύποπτοι Πινιάρας Βασίλης (77') και Χρήστος Μπέλλος (43') με τον τελευταίο να έχει και δύο δοκάρια σε...


αντίστοιχες φάσεις προς το τέλος του ματς. Πέρα από την νίκη και τους τρεις βαθμούς, η ομάδα μας δεν έπιασε τα συνηθισμένα στάνταρ απόδοσης που μας έχει συνηθίσει στα τελευταία ματς αφού εκτός από 25 λεπτά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου και κυριάρχησε, στο υπόλοιπο του παιχνιδιού το ματς ήταν μοιρασμένο με την Πιαλεία να έχει ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο στις αρχές του δεύτερου μέρους όπου έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το ματς. Αυτό βέβαια ίσως οφείλεται και την απόδοση της φιλοξενούμενης ομάδας η οποία μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσει του πρωταθλήματος αφού φέτος κάνει μια πολύ καλή πορεία δυσκολεύοντας όλες τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει.
 Πολύ καλή απόδοση για την ομάδα μας είχαν ο Αντρέας Μπέλος ο οποίος με τις εμφανίσεις του φέτος είναι από τους καλύτερους και σταθερότερους παίχτες του ΑΓΙΑΞ. Αμυντικά απροσπέλαστος και στο σημερινό παιχνίδι ενώ όσες φορές κατέβηκε στην επίθεση αποτελούσε αιτία κινδύνων για τους αντίπαλους. Από δική του ενέργεια και σέντρα προήλθε το πρώτο γκολ του ΑΓΙΑΞ από τον Χρήστο Μπέλο.
Επίσης ο τερματοφύλακας Καπετανάκης συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους του ματς αφού για άλλη μια αγωνιστική επιβεβαίωσε τις πολύ καλές συστάσεις που τον συνόδευαν όταν και ήρθε στην ομάδα. Ήταν σταθερός σε όλες του τις επεμβάσεις και πάντα εκεί που έπρεπε κρατώντας το μηδέν για τον ΑΓΙΑΞ.
 Φυσικά για το μηδέν στην άμυνα έβαλε και το... χέρι του ακόμη ένας παίχτης. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τσάκαλο ο οποίος στο σημερινό ματς αγωνίστηκε σαν ελεύθερος στην άμυνα. Έβγαλε τρομερή ποιότητα στο παιχνίδι του, ήταν αλάνθαστος σε όλες του τις επεμβάσεις και αποσόβησε πολλές δύσκολες φάσεις των αντίπαλων παιχτών.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

3' Σέντρα από αριστερά του Μπέλου Χρήστου, ο Μιχάλης Φουσιάνης παίρνει την μπάλα και πασάρει στον Παπασωτηρίου Νίκου ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι.
6' Σουτ εκτός περιοχής από τον Παπασωτηρίου Νίκο με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει.
12' Μεγάλη μπαλιά από τους παίχτες της Πιαλείας, η μπάλα περνάει από δύο παίχτες του ΑΓΙΑΞ και βγάζει σε θέση τετ α τετ τον παίχτη των φιλοξενούμενων αλλά ο Καπετανάκης αποκρούει την προσπάθειά του.
22' Σέντρα από αριστερά του Μπέλου Αντρέα, ο Πινιάρας σταματάει την μπάλα με το στήθος και πλασάρει στην κίνηση με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα.
43' ΓΚΟΛ 1-0!!! Πολύ καλή ενέργεια από αριστερά από τον Αντρέα Μπέλο και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί είναι αμαρκάριστος ο Χρήστος Μπέλος ο οποίος πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο παίχτη και να καταλήγει στα δίχτυα.
45' Δυνατό σουτ εκτός περιοχής από τον Βασίλη Φουσιάνη με την μπάλα να περνάει εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

46' Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΓΙΑΞ Καπετανάκης κάνει διπλή επέμβαση, αρχικά σε σουτ από πλάγια και στην επαναφορά σε τετ α τετ.
47' Κόρνερ για την ομάδα της Πιαλείας από κεφαλιά αντίπαλου παίχτη, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
55' Σέντρα από δεξιά του Χρήστου Παπασωτηρίου, ο Χρήστος Μπέλος παίρνει την κεφαλιά προς τα πίσω η οποία στρώνεται στον Πινιάρα και αυτός με πλασέ στην κίνηση στέλνει την μπάλα άουτ.
65' Αλλαγή για τον ΑΓΙΑΞ: Στην θέση του Μιχάλη Φουσιάνη μπαίνει ο Κιτσόπουλος.
67' Σουτ του Μπέλου Αντρέα από πλάγια θέση, ο τερματοφύλακας της Πιαλείας μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.
77' ΓΚΟΛ 2-0!!!! Σέντρα από πλάγια του Βασίλη Φουσιάνη, η αντίπαλη άμυνα αδυνατεί να διώξει την μπάλα η οποία στρώνεται στον Πινιάρα Βασίλη που με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα.
85' Ωραία ντρίπλα από τον Μπέλο Χρήστο ο οποίος ελευθερώθηκε από τον αντίπαλό του και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
86' Τετ α τετ για την ομάδα της Πιαλείας με τον αντίπαλο παίχτη να προσπαθεί να κρεμάσει τον Καπετανάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του.
88' Όμορφη ενέργεια του Παπασωτηρίου Νίκου ο οποίος με κάθετη μπαλιά βγάζει μόνο του από πλάγια θέση τον Μπέλο Χρήστο το σουτ το οποίου βρίσκει από την μέσα πλευρά του κάθετου δοκαριού.
88' Αλλαγή για τον ΑΓΙΑΞ: Στην θέση του Μπαλαούρα μπαίνει ο Γιάννης.
90' Ευκαιρία χαμένη για τον Κιτσόπουλο ο οποίος σε παράλληλη σέντρα δεν προλαβαίνει από πολύ κοντά να σκοράρει.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου