Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Λυγαριά - ΑΓΙΑΞ 3-1

 Ακόμη μια ήττα γνώρισε ο ΑΓΙΑΞ, στην έδρα της Λυγαριάς αυτήν την φορά, συνεχίζοντας ένα αρνητικό σερί αφού αγνοεί την νίκη για την φετινή σεζόν μετά από την συμπλήρωση οχτώ αγωνιστικών. Το τελικό 3-1 τα λέει όλα για την εικόνα του...


παιχνιδιού αφού οι αντίπαλοι ένα κλικ καλύτεροι από την ομάδα μας στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, έλεγχαν τον ρυθμό και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Από την πλευρά του ΑΓΙΑΞ, οι παίχτες μας ίσως... έμειναν στην πολύ καλή εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής πιστεύοντας πως εύκολα ή δύσκολα θα έφταναν στην νίκη, παρουσιάζοντας στον αγωνιστικό χώρο ένα πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο για τα δεδομένα αυτής της ομάδας. Το μοναδικό γκολ για τον ΑΓΙΑΞ πέτυχε ο Λάζαρος Μπαλαούρας ο οποίος μείωσε σε 2-1. Η ομάδα μας που αγωνιζόταν με παίχτη παραπάνω από το 56' θα μπορούσε να μειώσει το σκορ σε 3-2 και να έχει ελπίδες τουλάχιστον για την ισοπαλία, με το πέναλτι που κέρδισε ο Μιχάλης Φουσιάνης το οποίο, αφού πρώτα υπήρξε μια μικρο.... σύγχυση για το ποιος θα το εκτελέσει, ανέλαβε ο τερματοφύλακας Μπουτίνας στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

15': Εκτέλεση κόρνερ για τον ΑΓΙΑΞ από τον Χρήστο Μπέλλο, η μπάλα μετά από κόντρες φτάνει στην μικ΄ρη περιοχή όπου ο Πινιάρας Βασίλης υπό πίεση αστοχεί στο πλασέ που επιχειρεί.
18": Επικίνδυνη προβολή αντίπαλου παίχτη έπειτα από σέντρα, δεν βρίσκει την μπάλα όπως θα ήθελε, καταλήγει άουτ.
29': Απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Μπέλλου, στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.
40': 1-0. Ο αντίπαλος επιθετικός ξέφυγε ωραία από την άμυνα του ΑΓΙΑΞ και με πλασέ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

46': Αλλαγή για τον ΑΓΙΑΞ. Στην θέση του Τάκη Κιτσόπουλου μπαίνει ο Φουσιάνης Μιχάλης. Ο Μιχάλης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από απουσία σχεδόν δύο χρόνων λόγω τραυματισμού, έχοντας πάρα πολύ καλή παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε αφού κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε η κόκκινη κάρτα του αντίπαλου, έκανε την ασίστ για το 2-1, αλλά κέρδισε και το πέναλτι για τον ΑΓΙΑΞ.
53': 2-1. Από συρτή σέντρα του Μιχάλη Φουσιάνη,  ο Λάζαρος Μπαλαούρας με ψύχραιμο πλασέ πέρασε την μπάλα από πολλά σώματα και την έστειλε στην δεξιά γωνία του τέρματος.
56': Κόκκινη κάρτα για παίχτη της Λυγαριάς. Ο Μιχάλης Φουσιάνης κέρδισε το φάουλ στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, με τον αμυντικό της γηπεδούχου ομάδας να βλέπει την κόκκινη κάρτα.
70': 3-1. Από εκτέλεση κόρνερ, με προβολή μέσα από την μικρή περιοχή ο παίχτης της Λυγαριάς ανεβάζει τον δείκτη του σκορ.
80': Πέναλτι για τον ΑΓΙΑΞ. Το κέρδισε ο Μιχάλης Φουσιάνης. Την εκτέλεση του αναλαμβάνει ο Μπουτίνας ο οποίος στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Χρηστός Μπέλλος πλασάρει άουτ.
89': Οριζόντιο δοκάρι για την ομάδα μας σε δυνατό σουτ του Χρήστου Μπέλλου
 έξω από την μεγάλη περιοχή.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου