Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΙΑΞ - Βυτουμάς 1-2

 Ακόμη μια ήττα γνώρισε ο ΑΓΙΑΞ εντός έδρας την περασμένη Κυριακή από την ομάδα του Βυτουμά. Πολύ άσχημη εικόνα της ομάδας μας η οποία απογοήτευσε τον κόσμο που βρέθηκε για άλλη μια φορά στο γήπεδο και με αυτά που είδε τον....


γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Για την ομάδα μας το τελικό σκορ 1-2 ίσως είναι και... τιμητικό αφού στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ο Βυτουμάς έχασε κλασικές ευκαιρίες να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Ο ΑΓΙΑΞ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, ήταν καλύτερος για μισή ώρα, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με πολύ όμορφο γκολ του Χρήστου Μπέλλου ο οποίος συνεχίζει να κρατάει την επαφή του με τα δίχτυα αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να φάει δύο γκολ και από εκεί και πέρα κατέρρευσε ολοκληρωτικά με την ομάδα του Βυτουμά να παίρνει εύκολα το διπλό από την Ασπροκκλησιά. Να πούμε πως για άλλη μια φορά τα νεύρα μεταξύ των παιχτών της ομάδας μας ήταν τεντωμένα με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής Σωτήρης Αδάμος να βλέπει την κόκκινη κάρτα στο 60' του παιχνιδιού.
 Πλέον η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και τα επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν πολλά για την συνέχεια όχι μόνο της χρονιάς αλλά και της ομάδας γενικότερα και άπαντες θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους για να σηκώσει κεφάλι ο ΑΓΙΑΞ.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

5' Σέντρα του Κιτσόπουλου, ο Δημήτρης Πινιάρας πιάνει την κεφαλιά την οποία μπλοκάρει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
7' Σέντρα του Βασίλη Φουσιάνη, η μπάλα στρώνεται σε καλό σημείο για τον Μιχάλη Φουσιάνη ο οποίος δεν μπορεί να κάνει σωστό κοντρόλ της μπάλας με τον τερματοφύλακα να κάνει έξοδο και να προλαβαίνει την μπάλα.
23' Ατομική ενέργεια του Χρήστου Μπέλλου ο οποίος πέρασε δύο αντίπαλους παίχτες, πλάσαρε, με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ.
35' Αδύναμο σουτ έξω από την περιοχή για την ομάδα του Βυτουμά, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας Τριμίντζιος.
39' ΓΚΟΛ 1-0 Σε κάθετη μπαλιά προς την αντίπαλη περιοχή, ο Χρήστος Μπέλλος περνάει στο σπριντ τον αντίπαλο αμυντικό και με πλασέ από πλάγια θέση ανοίγει το σκορ.
41' ΓΚΟΛ 1-1 Φάση διαρκείας στην περιοχή του ΑΓΙΑΞ, η μπάλα στρώνεται στον αντίπαλο παίχτη ο οποίος από κοντινή απόσταση φέρνει το ματς στα ίσια.
43' Δυνατό σουτ έκτος περιοχής για την ομάδα του Βυτουμά, ο τερματοφύλακας Τριμίντζιος αποκρούει την μπάλα και στην επαναφορά το πλασέ παίχτη του Βυτουμά περνάει πάνω από τα δοκάρια.
45' ΓΚΟΛ 1-2 Ολική ανατροπή για την ομάδα του Βυτουμά όταν από σέντρα από πλάγια, ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας βγήκε μπροστά από τον αμυντικό μας και σκόραρε με διπλή προσπάθεια.

46' Δοκάρι για την ομάδα του Βυτουμά όταν από πλασέ αντίπαλου παίχτη, ο τερματοφύλακας Τριμίντζιος απέκρουσε με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.
57' Αλλαγή για τον ΑΓΙΑΞ. Στην θέση του Μιχάλη Φουσιάνη μπαίνει ο Τάκης Γκουλιάφας.
80' Τετ α τετ για την ομάδα του Βυτουμά, με την μπάλα να περνάει άουτ.
78' Κόκκινη κάρτα για την ομάδα μας και τον Σωτήρη Αδάμο για διαμαρτυρία.
85' Μακρινό σουτ του Βασίλη Φουσιάνη με την μπάλα να περνάει άουτ.
88' Τετ α τετ για την ομάδα του Βυτουμά, η μπάλα περνάει άουτ.

Αρχική ενδεκάδα ΑΓΙΑΞ: Τριμίντζιος Β, Μόκας Σ., Αδάμος Σ. Μπέλλος Α., Κιτσόπουλος Τ., Μπαλαούρας Λ., Πινιάρας Β., Φουσιάνης Β., Φουσιάνης Μ., Μπελλος Χ., Πινιάρας Δ.,


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου