Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Πορταϊκός- ΑΓΙΑΞ 1-1

 Θετικό αποτέλεσμα αποκόμισε η ομάδα μας στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Πορταϊκού, σε ένα πολύ καλό ματς με γρήγορο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες και στις δύο εστίες. Το τελικό αποτέλεσμα θεωρείται...


δίκαιο αφού και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν την νίκη. Ο ΑΓΙΑΞ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι των γηπεδούχων αλλά αντέδρασε στο δεύτερο και κατάφερε στο 67' να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με εντυπωσιακό γκολ του αρχηγού του Τάκη Κιτσόπουλου ο οποίος με γυριστό σουτ από πλάγια δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο κίπερ.
 Ο ΑΓΙΑΞ κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο του και θα μπορούσε να φύγει ακόμη και νικητής από μια δύσκολη έδρα όπου λίγες ομάδες θα πάρουν αποτέλεσμα. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως η ομάδα του Πορταϊκού πριν το χθεσινό παιχνίδι ήταν δεύτερη στην βαθμολογία.
 *Άψογη η φιλοξενία της ομάδας και των φίλαθλων του Πορταϊκού που παρά το άσχημο για αυτόν αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνει φέτος για το κάτι παραπάνω δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα για την αποστολή του ΑΓΙΑΞ με τους παίχτες των δύο ομάδων να φεύγουν σαν φίλοι από το γήπεδο.
* Από τους παίχτες του ΑΓΙΑΞ δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιον σαν τον καλύτερο αφού συνολικά όλη η ομάδα έπιασε πολύ καλή απόδοση. Αυτό που φάνηκε είναι πως όταν ο Χρήστος Μπέλος ανεβάζει στροφές, η ομάδα αλλάζει επίπεδο προς το καλύτερο. Πολύ καλός και στο χθεσινό ματς και σίγουρα το μέλλον του ανήκει.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

20'. Ο Δημήτρης Πινιάρας βγαίνει μόνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, προσπαθεί να τον κρεμάσει με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
22'. Δυνατό σουτ για την ομάδα του Πορταϊκού, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μπουτίνα.
28'. ΓΚΟΛ 1-0. Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για τον Πορταϊκό που ανοίγει το σκορ.
33'. Τετ α τετ για την ομάδα του Πορταϊκου από πλάγια θέση με τον Μπουτίνα να εξουδετερώνει το πλασέ του αντιπάλου παίχτη.
39'. Χαμένη ευκαιρία για τον Πορταϊκό όταν το σουτ από πλάγια θέση του αντίπαλου παίχτη πέρασε λίγο άουτ.
41'. Ευκαιρία για τον ΑΓΙΑΞ. Στην αντεπίθεση ο Χρήστος Μπέλλος, πήρε την μπάλα από το κέντρο και με κούρσα έφτασε σε πλάγια θέση στην μικρή περιοχή αλλά του σουτ που έκανε πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
45'. Δοκάρι για τον Πορταϊκό. Από πολύ καλή κάθετη μπαλιά, ο αντίπαλος παίχτης βγήκε μόνος του απέναντι στον Μπουτίνα αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι.

56'. Πολύ καλή απόκρουση της μπάλας από τον τερματοφύλακα του ΑΓΙΑΞ Μπουτίνα έπειτα από δυνατό σουτ αντίπαλου παίχτη.
58'. Δυνατό σουτ του Πινιάρα Μπίλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.
67' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ 1-1. Από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Τάκη Κιτσόπουλο ο οποίος από πλάγια θέση και με γυριστό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Πορταϊκού.
71'. Μεγάλη ευκαιρία για τον Πορταϊκό με τον Σωτήρη Αδάμο να διώχνει πάνω στην γραμμή το πλασέ του αντίπαλου παίχτη.
73'. Υπέροχη κάθετη μπαλιά του Πινιάρα Βασίλη στον Κιτσόπουλο, αυτός πιάνει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να πετάγεται στην γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.
83'. Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΓΙΑΞ και τον Δημήτρη Πινιάρα ο οποίος βγήκε τετ α τετ, πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του τέρματος.



εδω γραφουμε τα υπολοιπα

1 σχόλιο:

  1. εισαστε απ'τις πιο φιλοξενες ομαδες και δεν υπηρχε περιπτωση να δημιουργησουμε κανενα θεμα με τη συμπαθητικη ομαδα σας οσο και αν μας στεναχωρησε η ισοπαλια...
    Καλη συνεχεια να εχετε....
    http://www.portaikosfc.info/

    ΑπάντησηΔιαγραφή