Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΓΙΑΞ - Δροσερό 2-2

 Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε την Κυριακή το πρωί το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΓΙΑΞ και την ομάδα του Δροσερού στο πλαίσιο της...


δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας που ξεκίνησε το παιχνίδι με μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα, σε σχέση με το προηγούμενο ματς στο Δενροχώρι, αυτήν του Παναγιώτη Τσάκαλου στην θέση του Μόκα Σωτήρη, δεν έπιασε την απόδοση που περιμέναμε με αντίπαλο την ομάδα του Δροσερού η οποία δεν έδειξε και πολλά πράγματα στο γήπεδο αλλά κατάφερε να προηγηθεί και μάλιστα δύο φορές στο παιχνίδι. Το 0-1 έγινε στο 20' του παιχνιδιού για να έρθει και πάλι ο Χρήστος Μπέλος να σκοράρει και να στείλει τις δύο ομάδες με σκορ 1-1 στα αποδυτήρια. 
 Στο δεύτερο μέρος, η απόδοση του ΑΓΙΑΞ ανέβηκε, ήταν καλύτερος του αντιπάλου του αλλά και πάλι.... κατάφερε να βρεθεί πίσω στο σκορ και με την πλάτη στον τοίχο. Παρόλα αυτά και πάλι αντέδρασε όταν το πέναλτι που κέρδισε ο Τάκης Κιτσόπουλος, εκτέλεσε εύστοχα ο Σωτήρης Αδάμος και έκανε το 2-2 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα παρά την προσπάθεια των παιχτών του ΑΓΙΑΞ στα τελευταία λεπτά για την ολική ανατροπή. Το αποτέλεσμα αυτό αφήνει την ομάδα μας με έναν βαθμό έπειτα από δύο αγωνιστικές. Επόμενη αναμέτρηση για τον ΑΓΙΑΞ, την ερχόμενη Κυριακή εκτός έδρας με αντίπαλο την Πιαλεία.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου