Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ήττα με 2-1 στην πρεμιέρα για τον ΑΓΙΑΞ


 Με το αριστερό άρχισε η σεζόν για τον ΑΓΙΑΞ αφού ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την ομάδα του Ελευθεροχωρίου με σκορ 2-1. Κακός για ένα ημίχρονο ο ΑΓΙΑΞ, βελτιώθηκε....


αισθητά στο δεύτερο χωρίς όμως να μπορέσει να πάρει κάτι από το ματς. Η ομάδα μας μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα στον χώρο του κέντρου και να κάνει το παιχνίδι της. Παρόλα αυτά τίποτα δεν πήγε καλά σε αυτό το διάστημα, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την αστάθεια της άμυνας του ΑΓΙΑΞ και να προηγούνται στο σκορ σχεδόν με την λήξη του ημιχρόνου όταν από. Μάλιστα κατάφεραν με την έναρξη του δευτέρου να σημειώσουν και δεύτερο γκολ με και να πάρουν σαφές προβάδισμα νίκης. Από εκεί και πέρα ο ΑΓΙΑΞ, με τις αλλαγές στο σχήμα και τα πρόσωπα που έκανε ο κόουτς άλλαξε πρόσωπο προς το καλύτερο, έκανε αντεπίθεση διαρκείας, σημείωσε ένα γκολ με τον Χρήστο Μπέλλο στο 60' ενώ έχασε και σημαντικές ευκαιρίες τουλάχιστον για να ισοφαρίσει.



Το φιλμ του παιχνιδιού: 

 10': Ευκαιρία για το Ελευθεροχώρι, απέκρουσε ο τερματοφύλακας Τριμίντζιος το τετ α τετ των αντιπάλων.
20': Σέντρα από αριστερά του Αντρέα Μπέλου, ο Κιτσόπουλος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.
24': Ευκαιρία για το Ελευθεροχώρι. Σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Τριμίντζιου.
25': Πολύ καλή κάθετη μπαλιά του Κιτσόπουλου στον Χρήστο Μπέλο, αυτός σούταρε από πλάγια θέση με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα.
43': ΓΚΟΛ 1-0. Από βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα, ο επιθετικός του Ελευθεροχωρίου βγήκε τετ α τετ με τον Τριμίντζιο, πλάσαρε σωστά και άνοιξε το σκορ.

51: ΓΚΟΛ 2-0. Πάλι από βολέ του αντίπαλου τερματοφύλακα ο ίδιος παίχτης βγήκε σε θέση τετ α τετ, το πλασέ του απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τριμίντζιος και στην επαναφορά εύκολα ο επιθετικός του Ελευθεροχωρίου έκανε το 2-0.
55': Απευθείας εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων, το τείχος των παιχτών του ΑΓΙΑΞ άνοιξε και απέκρουσε ο Τριμίντζιος.
56': Αλλαγη΄για τον ΑΓΙΑΞ. Στην θέση του Πινιάρα Βασίλη ο Λάζαρος Μπαλαούρας.
57': Αλλαγή για τον ΑΓΙΑΞ: Στην θέση του Σωτήρη Αδάμου ο Παναγιώτης Τσάκαλος.
60': ΓΚΟΛ 2-1. Σέντρα από πλάγια του Αντρέα Μπέλου, η μπάλα έφτασε στον Χρήστο Μπέλο που με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
63': Ωραίος συνδυασμός και ένα-δύο από τους Χρήστο Μπέλο και Δημήτρη Πινιάρα, ο τελευταίος βρέθηκε σε καλή θέση, σούταρε, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει δύσκολα.
65: Και πάλι συνδυασμός Μπέλου Χ. με τον Πινιάρα Δ., αυτός με τακουνάκι μέσα στην περιοχή βρίσκει σε καλή θέση τον Αντρέα Μπέλο το σουτ του οποίου τελευταία στιγμή βρίσκει σε σώμα αντιπάλου.
73': Αλλαγή για τον ΑΓΙΑΞ. Στην θέση του Κοτσίρα ο Παπασωτηρίου Χρήστος.


Η ενδεκάδα του ΑΓΙΑΞ:



εδω γραφουμε τα υπολοιπα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου