Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ,

Νίκη για την ομάδα μας με 4-1 και βαθμολογική βελτίωση με τους τρεις βαθμούς να είναι σημαντικοί καθώς μαζεύτηκε η διαφορά από τους επάνω. Με καθαρό μυαλό και αποφασισμένη για τη Νίκη οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ έπαιξαν σοβαρά με καλές εναλλαγές τις μπάλας και πολλές φάσης για γκολ.
Να πούμε ότι αγωνίστηκε μετά από απουσία ενός χρόνου λόγο τραυματισμού ο Ζήσης Μπαλαούρας και απέδειξε για ακόμα μια φορά το πλούσιο ταλέντο του ανοίγοντας μάλιστα το υπέρ μας σκορ. Επίσης τονίζουμε ότι τις υπηρεσίες του απών(για προσωπικούς λόγους) κόουτς Ηλία Γκουλιαφα κλήθηκε να καλύψει ένας πρώην κόουτς ο Νίκος Κακουσιος, το Δ Σ των ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκρισή του. 

Το φιλμ του αγώνα:
Η ομάδα μας πήρε από την αρχή τα ινία του αγώνα κρατώντας τους αντίπαλους κάτω από τι μεσαία γραμμή έτσι το γκολ δεν άργησε να έρθει από το Ζήση Μπαλαούρα σε κενή εστία στο 15"μετά από πολλές εναλλαγές τις μπάλας. Συνεχίστηκε η πίεση από τους παίχτες μας με πολλές μπαλιές να έχουν αποδέκτη των Μπαουτη μη μπορώντας να κάνει γκολ τις ευκαιρίες του.
Το 2-0 έγινε από ωραία εκτελέσει φάουλ του Λάζαρου Μπαλαουρα βρίσκοντας των Σωτήρη Αδαμο και αυτός με κεφαλιά στο απέναντι γάμα έκανε το 2-0 στο 35" του αγωνα¨.
Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με το υπέρ μας σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 47" η ομάδα τις Λυγαριάς θα κάνει το 2-1, θα ακολουθήσει ένας γρήγορος ρυθμός με τη μπάλα πάνω κάτω όπου στο 70" του αγώνα ο Μπαουτης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή θα κάνει το 3-1.
Στο 81" ο Γκουρομανος θα κερδίσει πέναλτι και την εκτέλεση να αναλαμβανει ο Σωκρατης Γκουλιαφας με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει και στην επαναφορά ο Ραφα να κάνει γκολ και το 4-1.
Κάπως έτσι τέλειωσε και το παιχνίδι. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου