Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ......AJAX!!!!!

Καθοριστική νίκη πέτυχε η ομάδα μας σήμερα το πρωί απέναντι στην ομάδα του Γενεσιου. Η αμάδα μας ήταν ανώτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τους παίχτες του Ηλία Γκουλιαφα να εκμεταλλεύονται τα κενά τις αντίπαλης ομάδας. 
 Το φιλμ του αγώνα, στο ξεκίνημα οι δύο ομάδες κάνουν....


αναγνωριστικές μπαλιές με παιχνίδι κέντρου κυρίως με των ΑΓΙΑΞ να πετυχαίνει γκολ στο 11'' του αγώνα με των Τάκη Κιτσόπουλος αλλά υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ...
Στο 20" φάουλ κερδισμένο από τον Παπασωτηριου Νίκο  εκτελείται από των Μπαλαουρα και λίγο έξω από την εστία..
Μια χαμένη ευκαιρία ακόμα στο 24'' του αγώνα μετά από αλλεπάλληλες κόντρες τετ α τετ ο Θεμέλης δεν μπόρεσε να στήλη τι μπάλα στα δίχτυα.Στο 35'' ο Θεμέλης έγινε ο δημιουργός του γκολ καθώς μετά από μπαλιά  35 μέτρων βγάζει τετ α τετ των Παπασωτηριου και εκείνος με συρτό σουτ ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας.
Στο 37 του αγώνα άψογο κατέβασμα τις μπάλας από Πινιαρα Β και σουτ με των αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ..
Στο 40'' του αγώνα αποβολή για το Γενεσι με την ομάδα μας να έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα και να δημιουργεί φάσεις.
Σε μια από αυτές στο 44''μετα από τέλειο συνδυασμό των παιχτών μας δοκάρι από των Αδαμο και στην επαναφορά έξω από την περιοχή ευθύβολο σουτ γκολ!!! του Κιτσοπουλου.
Έτσι το ημίχρονο έκλεισε με των καλύτερο δυνατό τρόπο και την ομάδα μας να προηγείται με 0-2.....
Στην επανάληψη μετά το υπέρ μας σκορ οι παίχτες του Ηλία Γκουλιαφα μπήκανε πιο χαλαροί και με κατοχή μπάλας και καλούς συνδυασμούς στο 65'' του αγώνα μετά από ασίστ του (πολύ καλή επανεμφάνιση!!!) Πινιαρα αποδέκτης είναι ο Ραφαηλ Γκουρουμανος με κοντινό σουτ θα κάνει το 0-3.
Με αυτό το σκορ θα τελειώσει και ο αγώνας καθώς από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη φάση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου