Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΑΓΙΑΞ-Πανχασιακός 3-0

 Σπουδαία νίκη και βαθμολογική ανάσα πήρε η ομάδα μας στο παιχνίδι που έληξε πριν λίγο στο γήπεδο της Ασπροκκλησιας όπου επιβλήθηκε του Πανχασιακού με σκορ 3-0. Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Θεμέλης Κώστας, Μπαούτης Λευτέρης και Πινιάρας Βασίλης. 
 Το πρώτο ημίχρονο πέρασε σχεδόν χωρίς.....


καμία φάση στις δύο εστίες με τις δύο ομάδες να παίζουν κυρίως παιχνίδι κέντρου και τις δυνατές μονομαχίες να έρχονται η μια μετά. 
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΓΙΑΞ μπήκε αποφασισμένος για την νίκη, προσπάθησε να πιέσει την αντίπαλη άμυνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 59' όταν ο Μπέλος Αντρέας σούταρε δυνατά, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε με τον Κώστα Θεμέλη να παίρνει το ριμπάουντ και με πλασέ να ανοίγει το σκορ. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν και πάλι μοιρασμένο με τον ΑΓΙΑΞ να είναι αυτός που έχασε και πάλι τις ευκαιρίες 65' ο Ραφαήλ Γκουρουμάνος σημείωσε γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Αντρέας Μπέλος δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Το 2-0 έγινε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με τον Λευτέρη Μπαούτη να δέχεται την ασίστ από τον Πινιάρα Βασίλη, να σταματάει την μπάλα στην περιοχή και να πλασάρει εύστοχα ενώ το τελικό 3-0 ήρθε με την λήξη σχεδόν του παιχνιδιού όταν ο Πινιάρας έγινε εκτελεστής αυτήν την φορά, πέρασε και τον τερματοφύλακα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του ΑΓΙΑΞ.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου