Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Βυτουμας - ΑΓΙΑΞ 1-2


Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε η ομάδα μας στην έδρα του Βυτουμά από την ομώνυμη ομάδα σε ένα παιχνίδι το δεν έγινε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες αφού ο πολύ δυνατός αέρας που φυσούσε δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες στο να μπορέσουν να κάνουν κάτι αξιόλογο με την μπάλα στα πόδια.
 Οι δύο αντίπαλοι, λόγω των καιρικών συνθηκών, είχαν ουσιαστικά από.....


ένα ημίχρονο -αυτό στο οποίο ο αέρας ήταν με το μέρος τους- για να βάλουν γκολ με τα σουτ τα οποία ήταν εντός εστίας να είναι μισό γκολ αφού η πορεία της μπάλας ήταν πολύ απρόβλεπτη. Ο ΑΓΙΑΞ εκμεταλλεύθηκε το γεγονός αυτό στο πρώτο ημίχρονο όπου με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 20' ο Σωτήρης Αδάμος πέτυχε το έβδομο προσωπικό του γκολ με την φανέλα του ΑΓΙΑΞ φέτος και διαμόρφωσε το 0-1 για την ομάδα μας. Το δεύτερο γκολ για τον ΑΓΙΑΞ πέτυχε λίγα λεπτά αργότερα ο Κώστα Θεμέλης με πολύ δυνατό σουτ από πλάγια θέση που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα, στέλνοντας έτσι την ομάδα μας προηγούμενη στα αποδυτήρια με 0-2.
 Στο δεύτερο ημίχρονο ο δυνατός αέρας ευνοούσε την γηπεδούχο ομάδα η οποία κατάφερε να μειώσει πολύ νωρίς, στο 53' συγκεκριμένα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Από εκεί και πέρα οι παίχτες του Ηλία Γκουλιάφα έπαιξαν έξυπνα κρατώντας την μπάλα χαμηλά όσο αυτό ήταν δυνατό και δεν επέτρεψαν στην αντίπαλη ομάδα να απειλήσει την εστία του Γιάννη Ζιώγα ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν πάντα στην σωστή θέση αποσοβώντας κάθε κίνδυνο και προσθέτοντας ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση με την φανέλα του ΑΓΙΑΞ.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ: Ζιώγας, Μήτραινας, Μόκας, Μπέλος Α., Παπασωτηρίου Χ., Θεμέλης Κ., Μπέλος Χ. (65' Κιτσόπουλος), Κόνης (85' Ζήκος), Μπαούτης, Γκουρομάνος (57' Κολιός), Αδάμος Σ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου