Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΙΑΞ-Χρυσομηλιά 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το σημερινό τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΓΙΑΞ και την Χρυσομηλιά στο γήπεδο της Ασπροκκλησιάς. Για την ομάδα μας σκόραρε στο 5' ο Χρήστος Μπέλος ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 85'. Ο ΑΓΙΑΞ που είχε και χαμένο πέναλτι, έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη με την μπάλα να τον τιμωρεί στο τέλος. 
 Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για την....

 ομάδα μας αφού μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Χρήστο Μπέλο να πιάνει δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και να ανοίγει το σκορ ενώ στα επόμενα λεπτά χάθηκαν δύο ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες με τον Τάκη Κιτσόπουλο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Από εκεί και πέρα, ο ΑΓΙΑΞ ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως κάποια πολύ καλή στιγμή. Η πρώτη απειλή για την αντίπαλη ομάδα ήρθε στο 30' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πέρασε απ όλους με τον τελευταίο παίχτη που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι να αστοχεί σε κεφαλιά που επιχείρησε. Στο 37' του παιχνιδιού, έγινε η φάση του αγώνα αφού ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΑΓΙΑΞ και απειλήθηκε γενική σύρραξη εντός του αγωνιστικού χώρου με παίχτες και παράγοντες των δύο ομάδων  να μπαίνουν μέσα, άλλοι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και άλλοι για να τα οξύνουν. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως μετά από αυτό το συμβάν που διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά και διακόπηκε το ματς, ο διαιτητής δεν έδειξε ούτε μια κάρτα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων συνεχίζοντας το παιχνίδι σαν να μην έγινε τίποτα... Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Λάζαρος Μπαλαούρας ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ που απέκρουσε στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με τον ρευστό 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΓΙΑΞ έριξε τον ρυθμό του με την ομάδα της Χρυσομηλιάς να παίρνει κάποια μέτρα στο γήπεδο, παρόλα αυτά και πάλι οι παίχτες μας ήταν αυτοί που έχασαν τις ευκαιρίες στο 60' με τον Κιτσόπουλο ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα από το ύψος της μικρής περιοχής και στο 68' όταν από πλάγια ο Λάζαρος Μπαλαούρας σέντραρε συρτά, με την μπάλα να περνάει μπροστά από το τέρμα και τον Λευτέρη Μπαούτη αλλά και τον ΧρηστοΜπέλο να μην μπορούν να την στείλουν στα δίχτυα. Και αφού οι παίχτες μας δεν μπόρεσαν να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες τους ήρθε στο 85' η ψυχρολουσία όταν σε αντεπίθεση της Χρυσομηλιάς ήρθε η ισοφάριση με πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Στα τελευταία πέντε λεπτά του παιχνιδιού, οι τρεις βαθμοί θα μπορούσαν να πάνε και στις δύο ομάδες αφού μέσα σε ένα λεπτό έχασαν από μια κλασική ευκαιρία. Το τελικό 1-1 δεν άρεσε σε κανέναν στην ομάδα μας και πλέον τα επόμενα παιχνίδια θα είναι πολύ κρίσιμα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου