Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΑΓΙΑΞ - Κεφαλόβρυσο 3-1

  Ένα εύκολο πρωινό είχαν οι παίχτες του Ηλία Γκουλιάφα σήμερα το πρωί υποδεχόμενοι την ομάδα του Κεφαλόβρυσου από το οποίο πήραν την νίκη με σκορ 3-1. Οι παίχτες του ΑΓΙΑΞ αν και δεν πραγματοποίησαν.....


πειστική εμφάνιση, δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να κερδίσουν την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και να πάρουν μια βαθμολογική ανάσα. Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίχτες μας είχαν την κατοχή της μπάλας, έλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στις τελικές τους πάσες αλλά και στις τελικές προσπάθειες, σίγουρα ο δείκτης του σκορ θα ήταν πολυ΄μεγαλύτερος. Το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε ο Κιτσόπουλος ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και με δυνατό πλασέ έγραψε το 1-0 στο 35' ενώ στο 40' ο Σωτήρης Αδάμος πάλι από εκτέλεση κόρνερ, κέρδισε τους αντίπαλους παίχτες αλλά και τον τερματοφύλακα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. 
 Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε και πάλι με γκολ, αυτήν την φορά από την Χρήστο Μπέλο ο οποίος λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, έπιασε το δυνατό σουτ το οποίο κατέληξε στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα η απόδοση των παιχτών του ΑΓΙΑΞ έπεσε με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να καταφέρουν να μειώσουν το σκορ με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ: Νασίου, Αδάμος Σ., Μόκας Σ., Παπασωτηρίου, Μπέλος, Θεμέλης Κ., Μπέλος Χ., Θεμέλης Σ. (45' Αδάμος Β.), Γκουρομάνος, Κολιός, Κιτσόπουλος (60' Γκουλιάφας).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου