Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Παιξτε παιχνίδια εντελώς δωρεάν από τον υπολογιστή σας

 Σε αυτήν την ανάρτηση σας παρουσιάζουμε διάφορα παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, τα οποία μπορείτε να παίξετε από τον υπολογιστή σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια απλή εγγραφή, η οποία όπως είπαμε είναι δωρεάν και.....στην συνέχεια θα βρεθείτε αντιμέτωποι με χιλιάδες Έλληνες παίχτες. Καλή σας διασκέδαση....
Το TRAVIAN είναι ένα δημοφιλές διαδικτυακό παιχνίδι. Στο TRAVIAN σαν παίκτης, θα κτίσεις την δική σου αυτοκρατορία, θα φτιάξεις έναν ισχυρό στρατό και θα πολεμήσεις με τους συμμάχους σου για την κατάκτηση του server. 

*Αφού κάνετε εγγραφή, επιβεβαιώστε από το e-mail σας.Το Lord of Ultima είναι ένα δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής, όπου οι παίχτες χτίζουν τις αυτοκρατορίες τους, ασχολούνται με το εμπόριο, σφυρηλατούν συμμαχίες και συντρίβουν τους εχθρούς τους!

*Αφού κάνετε εγγραφή, επιβεβαιώστε από το e-mail σας.


Βίρα τις άγκυρες! Πελώρια κύματα και μανιασμένος αέρας. Άντε καπετάνιε! Άνοιξε πανιά και αντιμετώπισε τα μανιασμένα νερά. Δέξου προκλήσεις για μάχες PvP και PvE, εναντίον αληθινών παικτών και θαλάσσιων τεράτων.

Χάραξε την πορεία σου και ζήσε μια συγκλονιστική περιπέτεια γεμάτη με θαλάσσια τέρατα, επικίνδυνους πειρατές και θρυλικούς θησαυρούς! Σε περιμένουν δόξα και πλούτη!

Πλεύσε σε τρεις διαφορετικές περιοχές μοιρασμένες σε 12 χάρτες. Με πάνω από 100 αποστολές, ποικιλία εξοπλισμού και εξαρτημάτων για το καράβι σου, λίστα φίλων, σινάφια και ομάδες,
το Piratestorm είναι σίγουρα το πιο συναρπαστικό παιχνίδι δράσης και περιπέτειας.

*Αφού κάνετε εγγραφή, επιβεβαιώστε από το e-mail σας. 
Το GoalUnited  είναι ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά online sport manager παιχνίδια παγκοσμίως! Γίνε ο μάνατζερ της ομάδας σου, διαχειρίσου τις αγώνες & μεταγραφές και συναγωνίσου με manager απ'όλο τον κόσμο!


*Αφού κάνετε εγγραφή, επιβεβαιώστε από το e-mail σας.Το The Settlers είναι ένα από τα νεότερα παιχνίδια φυλλομετρητή στην κατηγορία του το οποίο έχει εξεπλήξει τους χρήστες του! Φτιάξτε την αυτοκρατορία σας και πολεμήστε με ό,τι έχετε για να την κρατήσετε!


*Αφού κάνετε εγγραφή, επιβεβαιώστε από το e-mail σας.
Το Nemexia  είναι το πιο συναρπαστικό δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής. Δημιουργήστε ισχυρές συμμαχίες, αποικίστε νέους πλανήτες και εξερευνήστε τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να τελειοποιήσετε την διαστημική αρμάδα σας!


*Αφού κάνετε εγγραφή, επιβεβαιώστε από το e-mail σας.2 σχόλια: