Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Λυγαριά - ΑΓΙΑΞ 2-2 (5-3 πέναλτυ)

 Εκτός θεσμού κυπέλλου τέθηκε η ομάδα μας μετά το σημερινό παιχνίδι στην έδρα της Λυγαριάς παρά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε σε ένα πολύ καλό από πλευράς θεάματος παιχνίδι το οποίο θα λέγαμε τα είχε όλα. Από......


 δύο γκολ για κάθε ομάδα, από ένα ακυρωθέν γκολ, μια κόκκινη κάρτα, παράταση και αγωνία μέχρι και το τελευταίο λεπτό αφού χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να λύσουν τους λογαριασμούς τους οι δύο ομάδες. Για την ομάδα μας η οποία βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, σκόραραν οι Μπαλαούρας Λάζαρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο οποίος έκανε το 1-1 και ο Θεμέλης Σπύρος ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2 ενώ την κόκκινη κάρτα -δεύτερη κίτρινη- δέχθηκε ο Αγγέλου Παναγιώτης λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού.
  Στην διαδικασία των πέναλτι, η ομάδα της Λυγαριάς ήταν η πιο ψύχραιμη όπως αποδείχθηκε αφού ευστόχησε σε όλα τα πέναλτι που εκτέλεσε με τον μοιραίο παίχτη της ομάδας μας να είναι ο Γκουρομάνος Ραφαήλ ο οποίος αστόχησε στο προτελευταίο πέναλτι και έτσι ο ΑΓΙΑΞ αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού. 
 Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα μας είχε αρκετές απουσίες αφού δεν αγωνίστηκαν οι παίχτες που αποκτήθηκαν την τελευταία μέρα των μεταγραφών, με την προσθήκη των οποίων η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά.

Πώς έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου