Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΓΙΑΞ - Βυτουμας 1-1

  Ισόπαλο έληξε πριν λίγο το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΑΓΙΑΞ για την φετινή σεζόν, με αντίπαλο την ομάδα του Βυτουμά, ένα αποτέλεσμα το οποίο με βάση την εικόνα του παιχνιδιού κρίνεται δίκαιο. Πολύ καλό το....


πρώτο ημίχρονο στο οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό 1-1, με τον Βυτουμά να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλεί την εστία του Ζιώγα μόλις στο 10' με δυνατό σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας μας. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 21' όταν μετά από λάθος της άμυνάς μας, η μπάλα στρώθηκε σε αντίπαλο παίχτη ο οποίος με πολύ καλό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στα επόμενα λεπτά οι παίχτες του Ηλία Γκουλιάφα ανέβασαν ρυθμούς, έχασαν μια ευκαιρία με τον Ραφαήλ Γκουρομάνο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 30' με τον Σωτήρη Αδάμο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Κώστα Θεμέλη και με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1.
 Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια αξιόλογη φάση στις δύο εστίες, με το παιχνίδι των δύο ομάδων να περιορίζεται στον χώρο του κέντρου με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και από τις δύο ομάδες τα οποία ανάγκαζαν τον διαιτητή να βγάλει πολλές φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του. Ότι δεν έγινε όμως σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο παραλίγο να συμβεί στην εκπνοή του όπου και είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, μια για κάθε ομάδα. Την αρχή έκανε η ομάδα του Βυτουμά όταν σε δυνατό σουτ από καλή θέση ανάγκασε τον τερματοφύλακα Ζιώγα να πεταχτεί στην γωνία του και να διώξει την μπάλα ενώ στην αντεπίθεση η μπάλα ήρθε στον Παπασωτηρίου ο οποίος από το ύψος του πέναλτι και τελείως αμαρκάριστος πλάσαρε με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ πάνω από τα δοκάρια του αντίπαλου τερματοφύλακα. 
 Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τους παίχτες και τους παράγοντες των δύο ομάδων να αποχωρούν σε πολύ καλό κλίμα.
 Με πρόβλημα τραυματισμού (τράβηγμα) αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Μόκας Σωτήρης στο 65'.

Πως έπαιξε ο ΑΓΙΑΞ: Ζιώγας, Μόκας Σ. (65' Αδάμος Βαλάντης), Αδάμος Σ., Ζτρίβας, Ζήκος, Θεμέλης, Μπαλαούρας Λ., Κιτσόπουλος, Παπασωτηρίου Χ., Γκουρομάνος, Κολιός.


2 σχόλια: