Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του ΑΓΙΑΞ

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ ο ετήσιος καλοκαιρινός χορός του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς. Ο κόσμος της Ασπροκκλησιάς αλλά και της γύρω περιοχής τίμησε με την παρουσία του την ομάδα και έδειξε πως παρά τις....δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε είναι κοντά της και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελαρίου,ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, αρκετοί από τους αντιδημάρχους Καλαμπάκας, ο τοπικός πρόεδρος της Ασπροκκλησιάς κ. Γκουλιάφας, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι άλλων τοπικών ομάδων.
 Από την πλευρά του ΑΓΙΑΞ, τον χαιρετισμό προς τον κόσμο έκανε ο προπονητής μας, Ηλίας Γκουλιάφας ο οποίος ευχαρίστησε εκ μέρους της ομάδας τους παρευρισκόμενους, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε και η καθιερωμένη βράβευση των παλαιμάχων παιχτών που πέρασαν από τον ΑΓΙΑΞ τις προηγούμενες δεκαετίες. Έτσι φέτος, βραβεύτηκαν οι Πινιάρας Αντώνης, Μακρής Αλέκος, Δήμος Σπύρος, Γκουλιάφας Χρήστος και Παπασωτηρίου Κώστας. 
 Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πολύ χορό και κέφι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έφυγαν με τα χέρια... γεμάτα μετά την ολοκλήρωση της λαχειοφόρου και τα πάνω από σαράντα δώρα που κληρώθηκαν, με τον πρώτο τυχερό να παίρνει μια τηλεόραση 40" μάρκας samsung και τους υπεύθυνους της ομάδας να δίνουν νέο ραντεβού με τον κόσμο για του χρόνου τον Αύγουστο....
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου