Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Αποχωρήσεις παιχτών από τον ΑΓΙΑΞ

Τρεις αποχωρήσεις παιχτών είχαμε τις τελευταίες μέρες από τον ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς. Συγκεκριμένα οι πρώτες δύο αφορούν τον Γιάννη Αγγέλου ο οποίος ήδη συμφώνησε και ανακοινώθηκε από την ομάδα του Βράχου Καστρακίου, ενώ η δεύτερη αφορά τον....


Κώστα Ζαφείρη. Και οι δύο ήταν περσινά μεταγραφικά αποκτήματα με τον πρώτο να παίζει σχεδόν σε όλο το πρωτάθλημα με την φανέλα του ΑΓΙΑΞ και τον δεύτερο να μην έχει πολλές συμμετοχές, λόγω και της στρατιωτικής του θητείας που υπηρέτησε πέρσι. 
Η τρίτη αποχώρηση παίχτη για τον ΑΓΙΑΞ είναι αυτήν του Γιάννη Καλτσούδα ο οποίος έμεινε ελεύθερος χθες το βράδυ και έτσι μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί ο ίδιος. Ο Καλτσούδας έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα μας τα δύο τελευταία χρόνια και κατάφερε σε σύνολο παιχνιδιών που ξεπερνούσαν τα 50 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, να σκοράρει κατά μέσο όρο πάνω από ένα γκολ ανά παιχνίδι.
 Ο ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς ευχαριστεί και τους τρεις για την παρουσία τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή επιτυχία στις ομάδες που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται την νέα σεζόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου